Кметът на Сандански Атанас Стоянов, който снощи беше освободен от

...
Кметът на Сандански Атанас Стоянов, който снощи беше освободен от
Коментари Харесай

Кметът на Сандански: Акцията срещу мен е опит за опетняване на репутацията ми

Кметът на Сандански Атанас Стоянов, който нощес беше освободен от полицейския арест, дефинира акцията против себе си за опит за очерняне на репутацията му, на партия Вътрешна македонска революционна организация и кметската институция. Кметът съобщи, че ще търси правата си в съда.

В неделя вечерта Стоянов беше арестуван при акция на полицията в региона на село Ново Делчево, а при обиск на автомобила му в пликове бяха открити описи с имена на хора и пари. Атанас Стоянов отхвърли да има нещо общо с откритите движимости:

„ Бях спрян от органите на полицията за инспекция. Учудващо за мен в моята кола бе открита една непозната движимост, аз я видях сега, когато ми я демонстрираха служителите на реда “.

Над 100 индивида бяха разпитани по  полицейската версия, че кметът на Сандански и негови доближени са взели участие в скица за пазаруване на гласове, само че нито един не е удостоверил да е взел участие в нея.

Заради липса на доказателства Стоянов беше освободен нощес. 

Според него акцията е „ безспорна политическа преднамереност с оглед очерняне, омаскаряване на Вътрешна македонска революционна организация като организация, на мене като кмет на община Сандански. Това са извънредно неточни и нечестни неща “.

Кметът на Сандански държи работата по случая да бъде доведена до край, тъй като „ в случай че в действителност се откри това лице, което е сложило тази движимост в моята кола, аз ще си диря правата в съда и той ще бъде съден и наказан “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР