Кметът на Русе Пенчо Милков награди европейската шампионка по бокс

...
Кметът на Русе Пенчо Милков награди европейската шампионка по бокс
Коментари Харесай

Кметът на Русе връчи парична премия на еврошампионката по бокс Севда Асенова 

Кметът на Русе Пенчо Милков награди европейската шампионка по бокс в категория до 48 кг Севда Асенова. Тя получи парична награда и статуетка със признака на Русе - Паметника на свободата.

Асенова завоюва златния орден на шампионата в Будва, Черна гора, състояло се през предишния месец. Във финала състезателката от боксов клуб " Русе " завоюва с 5:0 съдийски гласа над италианката Роберта Бонати.

Асенова сподели, че се усеща в отлична форма, а опитът й оказва помощ доста, тъй като познава противничките си и с огромна част от тях към този момент се е срещала.

" Ти си огромна горделивост за Русе и справедливо завоюва купата. Бъди все по този начин вдъхновяваща ", съобщи кметът Пенчо Милков.

Той изрази благодарност и към треньорите Съби Събев и Павел Сяров за безусловната поддръжка към Севда Асенова и останалите състезатели в клуба. Техен ученик е и младата вяра в мъжкия бокс Радослав Росенов, който е златен медалист от Европейското състезание по бокс до 22 години в Пореч (Хърватия), състояло се при започване на годината.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР