Кметът на родопското Валентин Черпоков, обеща ваучер за на всеки,

...
Кметът на родопското Валентин Черпоков, обеща ваучер за на всеки,
Коментари Харесай

ГРЕДА: И безплатната почивка не може да отнеме страха от ваксините в това родопско село

Кметът на родопското Валентин Черпоков, даде обещание ваучер за на всеки, който си постави ваксина против COVID-19.

" Имаме 21 имунизирани, за през днешния ден имаме още 4-5 записани. Разочарован съм, трябваше доста повече хора да се имунизират. При нас минават хиляди туристи дневно, оттова пристигнаха проблемите ", съобщи кметът и добави, че в живеят към 400 души, а инфектираните са под 20%.
свързани новини2897на 01.09.2021
Кметът беседва с всеки поотделно и безусловно моли хората да се имунизират, описа самият той пред телевизия " България он еър ".

" Ако става с връзки, ще го направи, само че в случай че би трябвало непринудено да го прави... Много съм отчаян. Четат, че щели да им инжектират чипове. Лъжат хората, че няма резултат от имунизациите. От дом на дом вървим и обясняваме, че би трябвало и околните хора да пазят. По-възрастните не излизат от къщите си ", описа Валентин Черпоков.

По думите му, половината поданици на към този момент са се срещали с вируса, доста са и умрелите с COVID-19 в селото.

" Какво може да създадем, щом това не ги стряска?! Младите дават информация на възрастните. Казват им: Няма да се ваксинирате, скривайте се вътре. Аз безусловно апелирам хората. В Балкана животът е доста недопечен и не може да оставиш хората. Спазват ограниченията, пазят се ", уточни кметът Черпоков.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР