Кметът на район ,,Панчарево незабавно трябва да почисти на установени

...
Кметът на район ,,Панчарево незабавно трябва да почисти на установени
Коментари Харесай

Инспектори наредиха на кмета на Панчарево веднага да изчисти около язовира

Кметът на регион,,Панчарево " неотложно би трябвало да почисти на открити нечисти терени, както и и ограничи  на опцията за наново формиране на нерегламентирани сметища на територията на региона. Такова предписание е издадено от специалисти на Регионална инспекция за опазване на околната среда - София, които са направили взаимна инспекция с представители на Районния инспекторат,,Панчарево ". С тях са били и представители на Групово дело,,Национална полиция ".

Проверката е формирана по сигнал за замърсяване под стената на язовир Панчарево, покрай квартал " Мечта " и в непосредствена непосредственост до река Искър .

Властите направиха обход на разнообразни терени, които имат статут на частна, частна държавна и частна общинска благосъстоятелност.

По време на инспекцията са установени нарушавания като нерегламентирано изхвърлени строителни, смесени битови боклуци, излезли от приложимост гуми и брони от излезли от приложимост моторни транспортни средства в парцели, представляващи аграрни земи със свободен достъп за външни лица.

Инспекторите разполагат със снимков материал , изработен в хода на инспекцията, на който е сниман и открит и тежкотоварен автомобил с гондола, изсипващ земни маси. Снимковият материал е възложен на Групово дело,,Национална полиция ".
 Почистват противозаконните сметища в Стара Загора
Почистват противозаконните сметища в Стара Загора

Община Стара Загора стартира акция по разчистване и унищожаване на противозаконните сметища.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР