Кметът на пловдивския район Тракия постави вълнуващо начало на фестивала

...
Кметът на пловдивския район Тракия постави вълнуващо начало на фестивала
Коментари Харесай

9 дни Коледа в Тракия с дъх на канела и песни

Кметът на пловдивския регион " Тракия " сложи вълнуващо начало на фестивала " Весела Коледа в парка ". Програмата започва още в 10 часа през днешния ден, само че формалното разкриване на събитието бе в 17 часа със запалване светлините на елхата. 



Жители и посетители на " Тракия " ще имат шанса да честват дружно цели 9 дни и да се потоп  ят в коледната магия с мирис на канела и печени кестени, коледни песни, голяма елха, коледен базар, вкусна домашна храна, топли питиета и, не на последно място, с детски център. 

 

Коледният фестивал се организира в парк " 2019 " и ще продължи до 25 декември.

Коледното въодушевление ще е цялостно, защото Дядо Коледа ще гостува всеки ден и ще раздава доста дарове. 

За присъединяване в огромното събитие в " Тракия " са се записали доста детски градини и учебни заведения, танцови и музикални школи, като те ще показват коледните си концерти на фестивалната сцена. 



Днес към този момент се изявиха и получиха овации възпитаниците на ОУ " Васил Левски ", танцова школа " Терпсихора ", детска градина " Боряна " и школата по китара на Весела Христозова. Непосредствено преди запалването на елхата, се чу стихотворението " Молитва ", което произнесе 6-годишната Катрин Найденова.

Утре програмата на фестивала стартира в 12 часа със СУ " Св. Софроний Врачански ". След учениците на сцената ще се качат Александра Иванова от " Гласът на България ", Вокална група " Музичко " от Куклен, детска градина " Наталия ", ще има и осъществяване на 5-годишната Марина Желева. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР