Кметът на Пловдив Здравко Димитров инспектира строителните дейности на стадион

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров инспектира строителните дейности на стадион
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: От Ботев съм, но искам в града да има хубави стадиони

Кметът на Пловдив Здравко Димитров инспектира строителните действия на стадион " Христо Ботев ". Той остана удовлетворен от осъщественото до този миг от консорциум Колежа с водеща компания ПИМК. Градоначалникът бе съпровождан от притежателя на компанията Илиян Филипов.

" Стъпих на родна земя. Спокоен съм. Хората работят, всеки ден получавам информация. Всички знаете, че съм от Ботев, само че желая и двата стадиона да станат и Пловдив да има два хубави стадиона.

Утре в 11 часа ще подпишем контракта с Локомотив за стадиона. Спартак също ще подадат документи при започване на идната година. На този стадий нещата вървят. Изминахме много премеждия, с цел да стигнем дотук. Ще забележим къде са седалките и дали стават. Ако не - ще се вземат нови, кой ги знае къде са складирани. Теренът не е хубаво положение, тревата също е за промяна ", съобщи пред медиите Димитров.

" Работихме и на Бъдни вечер, и на Коледа, ще работим и на 31 декември, всеки ден ще се работи, до момента в който се завърши ", изясни от своя страна Илиян Филипов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР