Кметът на Пазарджик Петър Куленски избра своя нов заместник-кмет. Той

...
Кметът на Пазарджик Петър Куленски избра своя нов заместник-кмет. Той
Коментари Харесай

Любомир Гечев е новият заместник-кмет на Пазарджик

Кметът на Пазарджик Петър Куленски избра своя нов заместник-кмет. Той ще бъде Любомир Гечев, сегашен общински консултант от групата на „ Продължаваме промяната – Демократична България “.

Гечев наследява дългогодишният заместник-кмет Петър Петров и ще дава отговор за активността на три дирекции в общината – дирекция „ Бюджет и общинска благосъстоятелност “, дирекция „ Архитектура и териториално устройство “ и дирекция „ Строителство, превоз и околна среда “. Неговата позиция на общински консултант ще бъде поета от Нона Загорска. Гечев встъпва публично в служба след заповед за назначението му от кмета Петър Куленски.



Любомир Гечев е на а 42 година, от гр. Пазарджик, фамилен, татко на едно дете. Завършва Езикова гимназия „ Бертолт Брехт “ гр. Пазарджик. Следва в България и Германия, има магистърска степен по Икономика със компетентност " Финансов мениджмънт и маркетинг ". Дългогодишен член и участник в програмата за висши управителни фрагменти Retail Lab към университет Санкт Гален, Швейцария. Ментор по на практика планове на студенти от университета за приложни науки – FHS Санкт Гален, като един от плановете бива номиниран за премията „ Young leaders award ”. Работи като управителен кадър в централите на интернационалните компании като OBI груп холдинг (Германия) и SFS груп (Швейцария). През 2019 се връща в Пазарджик. Последно дава отговор за пазарите в Западна Европа и управлява дъщерната компания на компания от бранша за възобновима сила.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР