Възможно е да има съпричиняване при катастрофата с автомобил на

...
Възможно е да има съпричиняване при катастрофата с автомобил на
Коментари Харесай

Възможно е да има съпричиняване при катастрофата с Кирил Петков

Възможно е да има съпричиняване при злополуката с автомобил на Национална работа “Охрана ” (НСО), в която се е возил някогашният министър председател Кирил Петков. Това заяви за БНР ръководителят на Военно-окръжната прокуратура в Сливен полк. Христо Тинев.

При случая почина лидерът на другия автомобил, който съгласно полицията в морската столица, е изскочил ненадейно от път без преимущество и е бил ударен от колата на НСО. Прокурор Тинев позволи, че е допустимо че е служебният автомобил да се е движел с по-висока от допустимата скорост, въпреки да акцентира, че това следва да се откри по време на следствието. То ще се води от Военно-окръжната прокуратура, поради присъединяване в пътния случай на чиновник от НСО. Ако се окаже, че няма съпричиняване в злополуката, делото ще бъде препратено към Окръжната прокуратура във Варна, посочи полк. Танев.

“Категорично ще се разчита единствено на експертизата. Всичко останало е спекулации, внушения, политическа заигравка. Останалите неща ще ги правим обективно, точно ”, каца прокурорът.

Той съобщи още, че в петък ще бъдат осъществени спомагателни огледи на двата автомобила, взели участие в конфликта.

След злополуката Кирил Петков изрече съболезнования на околните на починалия водач и съобщи, че сприра предизборната си акция, до момента в който се увери, че всичко, което зависи от него, с цел да помогне на потърпевшите и фамилията, е направено.
https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkiril.petkov.104%2Fposts%2Fpfbid028W85eqL2aV9LZtcoRtoHjf19Zv4Gr66B3Ts74c4yJv8hMaX2HYNsVbwXiermwYEdl&show_text=true&width=500&is_preview=true " width= " 500 " height= " 326 " style= " border:none;overflow:hidden " scrolling= " no " frameborder= " 0 " allowfullscreen= " true " allow= " autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР