Кметът на община Перник Станислав Владимиров и министърът на младежта

...
Кметът на община Перник Станислав Владимиров и министърът на младежта
Коментари Харесай

Кметът Владимиров и министър Лечева дадоха старт на Международния ден на младежта в Перник

Кметът на община Перник Станислав Владимиров и министърът на младежта и спорта Весела Лечева дадоха старт на събитията във връзка Международния ден на младежта в Перник.

Празничният ден стартира с разкриване на младежка осведомителна точка при ГПЧЕ „ Симеон Радев “ и волейболен шампионат.
„ Откриваме събитията във връзка Международния ден на младежта дружно с младежите на Перник. Младежи, които имат капацитет и могат да се развиват в България. “, сподели министър Лечева. Тя добави, че 2022 година е Европейска година на младежта и това дава опция за фокусиране върху проблемите и провокациите пред младежите. „ Заедно с общинските управления, държавните институции и инициативните младежи ще дадем опция за осъществяване на концепциите и развиването на връстниците им “, сподели още Весела Лечева.
„ Искам да благодаря на всички дейни младежи, които направиха тъй че община Перник да бъде давана за образец в развиването на младежката политика и отношение на локалната власт към проблемите на младежите “, съобщи кметът Станислав Владимиров. Той добави още, че със своята сила, поредност и познания младите перничани са създали тъй че в Перник гласът им да се чува. „ Със своите начинания през последните години привлякохте още повече свои връстници към идеята си и това е почтено за почитание “, разяснява още кметът на Перник.
Събитията във връзка 12-и август ще продължат от 18:00 ч. на сцената в градския парк, където всеки ще може да се запознае с работата на младежките организации. 19:00 часа ще стартира „ Куиз с Международен юношески център – Перник “ на тематики като „ Кино “, „ Музика “, „ Спорт “ и доста други. В 20:00 часа пък ще започва концертът на Wosh MC.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР