Кметът на община Марица“ Димитър Иванов поздрави баскетболен клуб Рогош“

...
Кметът на община Марица“ Димитър Иванов поздрави баскетболен клуб Рогош“
Коментари Харесай

Кметът на община „Марица“ поздрави баскетболен клуб...

Кметът на община „ Марица “ Димитър Иванов поздрави баскетболен клуб „ Рогош “ за поредна шампионска купа, извоювана на Държавните игри на дребните селища в с. Аспарухово, община Дългопол, Варненско.

Децата от отбора, съпроводени от родителите си, треньора Георги Итов и щастливата кметица на с. Рогош Величка Величкова пристигнаха в кабинета на градоначалника, по експлицитна негова покана, с цел да покажат купата-трофей.

Димитър Иванов благодари на 11-те момчета от тима и наставника им за непрестанните старания и труд, които поставят.

„ Гордея се с Вас, веселя се от сърце за всички Ваши триумфи и съм Ви благодарен, по тази причина, че прославяте името на община „ Марица “ из цялата страна “, обърна се Димитър Иванов към състезателите.

Той подари по чифт маратонки на всеки от играчите и на треньора, и им пожела още доста вкарани кошове и заслужени победи.

На Игрите на дребните обитаеми места баскетболен клуб „ Рогош “ съумя да се наложи след мощно оспорвана игра, като победи отборите на Шабла и на домакините от Дългопол.

Индивидуални награди получиха двама от играчите в тима - Атанас Филев, който бе разгласен за най-хубав изпълнител, и Костадин Юрдеков – за най-полезен състезател.

Тимът на с. Рогош е първенец на Игрите за четвърти път и за втора поредна година.

Освен през 2019 година, тимът на Георги Итов сграбчи златните медали и през 2014, 2016 и 2018 г.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР