Кметът на община Кюстендил Петър Паунов връчи Почетен знак за

...
Кметът на община Кюстендил Петър Паунов връчи Почетен знак за
Коментари Харесай

Кметът на община Кюстендил Петър Паунов връчи почетен знак на олимпийската шампионка Ивет Горанова

Кметът на община Кюстендил Петър Паунов връчи Почетен знак за ярък принос в международния спорт и израстването на генерации почтени български жители на олимпийската шампионка от Токио Ивет Горанова. На тържествена церемони в общинска администрация Ивет Горанова получи поздравления и подарък иот ръководителя на Общински съвет Кюстендил Иван Андонов. Почетен знак за всеотдайната работа с децата на Кюстендил като треньор получи и ръководителят на КК „ Шурикен ” Емил Димитров.

„ Помним оня августовски ден преди 13 месеца, когато още веднъж България изправи почтено глава измежду гордите европейски първенци.Едно момиче сбъдна фантазиите нацяло поколоение българи- да дочакаме олимпийска купа, да зарадва всички спортни дейци и фактически да разсъни България обединена и да направи тъй че, още веднъж да покаже силата на хъса и работоспособността,желанието и трудолюбието, прочувствената обвързаност към деца, към жанр и Родина.Това го направи това прелестно момиче Ивет Горанова.И както към този момент имах опцията да кажа, там където седи не изгряват звездите, там светят горди слънцата и ти направи това за цяла България.Благодарим ти от сърце и по тази причина според закона и съгласно пълномощията ми като кмет на община Кюстендил давам награда Ивет Горанова за приноса й за международния спорт и построяването на генерации почтени жители,добре пристигнала ”, с тези думи кметът Петър Паунов посрещна и награди олимпийската шампионка от Токио Ивет Горанова.

„ Благодаря доста за страхотното гостолюбие на КК „ Шурикен ” на господин Паунов.Не за първи път съм в Кюстендил и съм доста впечатлена, доста прелестен град и страховит за живеене.Вчера имах опцията да вляза в две учебни заведения в Кюстендил, да се докосна до децата, да поговорим, да ме попитат това, което ги интересува.Опитах се да оптимално да са им потребна и видях много щастливи и въодушевени и стимулирани деца.Надявам се тези срещи да продължат и отсега нататък и дай Боже от Кюстендил да излезе олимпийски първенец ”, съобщи Ивет Горанова.

Тя сподели още, че се надява 2028 година каратето да бъде върнато като олимпийски спорт, да няма травми и да отбрани олимпийската си купа.



Кметът Петър Паунов благодари на ръководителя на КК „ Шурикен ” Емил Димитров, за това което той е направил за развиването на спорта карате и града.



„ Тук в наличието на олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова връчвам почетен знак за ярък принос в националния спорт и израстването на генерации почтени български жители на Емил Димитров, благодарност за децата на Кюстендил и България от сърце ”, сподели кметът Петър Паунов.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР