Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова, зам.-кметът Илияна Донкова

...
Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова, зам.-кметът Илияна Донкова
Коментари Харесай

Инж. Десислава Тодорова гостува на детската градина в Нивянин /снимки/

Кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова, зам.-кметът Илияна Донкова и кметът на Нивянин Николай Христов тази заран бяха посетители на филиала на детската градина " Митко Палаузов " в Нивянин.
Най-малките поданици на Община Борован посрещнаха инж. Тодорова с песни, стихотворения и национални танци. Тя поздрави всички деца, педагогическия личен състав и родителите. Специално приветства завършващите IV възрастова група, които наесен ще са първокласници.
„ Довиждане, детска градина! 
Настъпи най-трудния час 
Раздяла – след туй ще замина 
в учебно заведение същинско аз! “ 
Мили деца, 
Скъпи учители и родители на бъдещи първокласници, 
Щастлива съм, че през днешния ден сме дружно и съм част от вашето детство. Тук вие се учихте да творите, играете и да мечтаете. Поздравявам ви за труда и напъните, които всички положихте. Наесен ви чака I клас да разгадаете тайните на буквите и цифрите, тайните на науката! Бъдете упорити и въодушевени! 
На добър час, дребни мечтатели, в дългия, само че изпълнен с трепети и страсти път на учението. Бъдете положителни възпитаници, само че освен в учебно заведение, а и в живота! Бъдете здрави, енергични и жизнерадостни! 
Честито довеждане докрай! ", сподели инж. Тодорова.
Тя подари на завършващите книжки с приказки с персонално благопожелание към всяко дете, а Николай Христов зарадва всички деца с пакети с лакомства. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР