Кметът на град Тампа във Флорида се натъкнал на нестандартен

...
Кметът на град Тампа във Флорида се натъкнал на нестандартен
Коментари Харесай

По време на риболов американски кмет улови близо 32 кг. кокаин /снимка/

Кметът на град Тампа във Флорида се натъкнал на ексцентричен улов по време на скорошен почивен ден и лов на риба. Той откри към 31,7 кг. кокаин на стойност към 1,1 млн. $, заяви Фокс Нюз, представени от NOVA.
На 23 юли Джейн Кастор се наслаждавала на ваканционен ден край Маратон, в заливите на Флорида, когато член на фамилията забелязал нещо в топлите води на Атлантическия океан.
Първоначално тя помислила, че това е " сянка, а не нещо " сенчесто ". „ Предположих, че са може би дребни рибки, скупчени под някакви парчета в океана ”, описа тя. Доближавайки се тя схваща, че това е бала с кокаин.
Кастор акцентира, че не се е съмнявала в това, което вижда: повече от три десетилетия работа в полицията в Тампа, в това число шест години като шеф, ѝ помогнали да разпознае скривалището с опиати с безспорна сигурност.
Семейството натоварило пакета с размер на микровълнова печка на лодката си. Под пластовете пластмасово фолио са се виждали компактно опаковани пакети. Кастор записала местоположението на находката в часовника си и се обадила в шерифската работа на окръг Монро. Скоро по-късно граничният патрул на Съединени американски щати конфискува пратката.
На 24 юли чиновниците оповестяват за находката в обществените медии, като я приписват на " развлекателен лодкар " и включват фотография на тайника: 25 пакета кокаин, всеки от който е щампован с лилава пеперуда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР