Кметът на Благоевград Илко Стоянов сподели Деня на християнското семейство

...
Кметът на Благоевград Илко Стоянов сподели Деня на християнското семейство
Коментари Харесай

В деня на християнското семейство: Кметът Илко Стоянов сподели празника с деца от ЦНСТ, заедно дадоха име на социалната услуга – „Св. Богородица“ 


Кметът на Благоевград Илко Стоянов показа Деня на християнското семейство с малчугани от Център за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания. Тази вечер той посети общественото заведение, където бе посрещнат с трогателна стратегия, готова от децата и техните възпитатели.
„ Няма по какъв начин човек да не се развълнува, когато усети тази атмосфера, изключително на този прекрасен празник. Благодаря ви, по тази причина че сте сплотени и се подкрепяте! Всички ние дружно тук сме едно семейство “, сподели по време на тържеството кметът Илко Стоянов.
Той зарадва малчуганите с дарове, след което дружно дадоха име на Центъра за настаняване от фамилен вид за деца без увреждания, като по предложение на кмета услугата ще се назовава „ Св. Богородица “.
„ Такова място, изпълнено с толкоз позитивна сила, няма по какъв начин да е без наименование. На този ярък празник ние ще го назовем „ Св. Богородица “. Нека Божията майка бди и закриля всички Вас “, сподели още кметът Стоянов.
Той разясни пред работещите в обществената услуга, че следва да направи предложение до Общински съвет, с цел да може името на Центъра да бъде публично признато.
И както повелява традицията на този християнски празник и домакините, и гостите се събраха към трапезата.
Заедно с кмета на тържеството участва и Емилия Халилова, шеф на дирекция „ Социална и жилищна политика “ към Община Благоевград.
Водосвет за здраве бе отслужен от отец Андон Шавулев.

В.Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР