Кметът Добри Беливанов присъства на спектакъл Нося България в сърцето

...
Кметът Добри Беливанов присъства на спектакъл Нося България в сърцето
Коментари Харесай

Добри Беливанов подари торта на децата от Малево

Кметът Добри Беливанов участва на театър „ Нося България в сърцето си “ на децата от подготвителна група на детската градина в село Малево.

Патриотични стихове песни и танци показаха невероятните дребни артисти. За всички тях градоначалника бе занесъл торта. Той поздрави децата и техните учители за инвестиции труд и прелестния резултат от него. Той акцентира, че възпитанието в родолюбив дух и обич към родината е значимо в действителност да стартира от ранна детска възраст. Децата от своя страна подариха на градоначалника статуетка.

Спектакълът бе изгледан с интерес също от шефа на дирекция ХДОН Златка Караджова, шефа на ДГ “Вихрогонче “ Агавни Тахмезян, кмета на селото Михаил Михайлов преподаватели от учебното заведение в селото и доста родители.

Кметът прегледа детката градина, която е със заменена дограма и ремонтиран покрив със средства от бюджета на общината. Освен това е ремонтиран и оборудван медицински кабинет, на мед.сестра, която обслужва децата в още 6 детски градини по селата. Детската градина в Малево е една от дребното в селата на общината, които имат по две групи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР