Ключовите теми за В2В индустрията в технологичния свят са във

...
Ключовите теми за В2В индустрията в технологичния свят са във
Коментари Харесай

60 лектори говорят на конференцията на Digital4Plovdiv

Ключовите тематики за В2В промишлеността в софтуерния свят са във фокуса на новото издание на Digital4Plovdiv.

60 водещи мениджъри и специалисти ще показват положителни практиките, действителни проблеми и трендове в цифровия бизнес - опит, който ще улесни експертите и прохождащите в сектора при търсенето на работещи решения.

Конференцията ще се състои на 12 октомври в Международния панаир в Пловдив.

Половинчасовите лекции с съсредоточено наличие са обединени в четири паралелни модула.

Сред лекторите са водачи и представители на одобрени марки като Pixar, SAP, Near Soft, Media Post, PaySera, Evolink, Telelink, Neterra, UniCredit, Coca-Cola, Auxionize, Sis Technology, Schneider Electric, Publicist One.

В първия панел „ Бранд, Идентичност, Реклама “ ще приказваме за ролята на обществените медии в построяването на фирмената еднаквост, за бранд публицистиката, за работещите тактики за построяването на марка в В2В промишлеността. Лекциите не престават със препоръки за постигането на гласност при организирането на бизнес и медийни събития, техники за въздействие при интернет връзката, методите да привличане на качествени чиновници. Краят на модула е отдаден

на бранд връзката в цифровата среда, построяването и потреблението на марката, партньорството в сродни области на бизнеса, ръководството на онлайн репутацията.

Лекции за ръководството на бизнес процесите в B2B промишлеността и за бизнес разузнаването ще открият втория панел „ Структура, Процеси, Персонал “. Следват препоръки за електронната търговия и за потреблението на мобилните приложения в сектора. И още: по какъв начин да повишим успеваемостта на бизнес процесите, по какъв начин да управляваме фирмените заплащания, какви са новите правила за отбрана на персоналните данни (GDPR), усещаме ли се киберсигурни. Краят на модула дава отговори на въпросите какво е SOC, каква е ролята на вашия DPO, какво е PCI DSS.

Панелът „ Маркетинг, Продажби, Взаимоотношения “ стартира с лекции за ръководството на маркетинговите акции и за успеваемостта на омниканалната тактика в основаването на доверие с клиента в B2B. Следващият фокус е върху растежа на хакерството, SX-ефекта и резултатно насочените маркетингови тактики. Аудиторията ще чуе положителни практики при навлизането на непознати пазари, какво съставлява интегрираната маркетингова връзка, по какъв начин се основава неповторимо потребителско прекарване. За край на панела са готови ефикасни практики при потреблението на обществените мрежи и на телемаркетинга, основаването на лоялни клиенти и изгодата от чатботовете.

Четвъртият панел „ Индустрия 4.0 “ е полемика по тематики като цифровата промяна и бъдещето на бизнеса, облачните технологии през 2019 година, Интернет от нещата (IoT) в решението на действителни бизнес проблеми, упованията за блокчейна през идната година.

Чрез поредицата от сходни конгреси Digital4Plovdiv се наложи като платформа за хрумвания и нововъведения в маркетинга за бизнеса.

Business to Business (В2В) е за всички, които вършат бизнес артикули или решения към други бизнеси, а не продават на директни клиенти. Конференцията е мястото, където бизнесът среща различен бизнес, построява контакти и благоприятни условия, отбелязва шефът на цифровата организация SEOMAX Любомир Атанасов, който стои зад организацията на форума.

Конференцията се реализира със съдействието на SEOMAX и Българска стопанска камара. Нейни публични посетители ще бъдат кметът на Пловдив инж. Иван Тотев, Сашо Дончев, член на Управителния съвет на Българската стопанска камара, д.и.н. Добрина Проданова, ръководител на Търговско-промишлената камара в Пловдив и инж. Пламен Панчев, ръководител на Клъстер Тракия икономическа зона.

Вижте всички тематики и лектори тук. (https://b2b.digital4plovdiv.com/#eluidc908a44f)

Регистрирайте се тук. (https://b2b.digital4plovdiv.com/#eluidec5c5fb7)
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР