Ключовата фраза за днешния ден е „Бях точен с парите“.

...
Ключовата фраза за днешния ден е „Бях точен с парите“.
Коментари Харесай

Виктор Димчев за скандалните чатове с министър Дрмерджиев: Ключовата фраза за днешния ден е „Бях точен с парите“

Ключовата фраза за днешния ден е „ Бях прецизен с парите “. Касае сегашен длъжностен министър, да не си помислите, че става въпрос за узуновата торбичка. Това разяснява анализаторът Виктор Димчев във връзка появилите се първо в ПИК чатове сред министъра на правораздаването Иван и незнайна персона.

" Въобще тези новите са по-нагли и нахални, настрана по-малко амбициозни от предходните изчегъртани. Дали не е добре да се замислите накъде отиваме? Или ще чакаме Гечев, Таско и Цона да ни оправят в тъмното на договарянията? ", показва Димчев.
свързани новини59915преди 2 часа57165преди 3 часа

свързани новини157197преди 4 часа
Първият диалог датира от 21 октомври 2021 година Съдържанието му е следното:

Демерджиев: Благодаря ти! Другата седмица ще пристигам и ще ти опиша.

Неизвестен: Всичко ок ли е по мойте тематики? Ще се случат ли нещата?

Демерджиев: Всичко ще бъде свършено, само че малко ще изчакаш, тъй като другата седмица Б.Р. ще обеси Д.Г., като им вземе лиценза, а ти знаеш какъв брой е значимо това за мен и към кой съм поел ангажимент. Беше се изнервил, тъй като по сдружението нищо не излезе, само че е намерил метод да ги закове и този път няма мърдане. Ще ти описвам, когато се забележим.

Вторият диалог е с дата 10 ноември 2021 година Разговарят евентуално същите лица. Съдържанието е следното:

Неизвестен: Какво се случва? Вече не вдигаш тел, а даде обещание всичко да бъде ок по моята тематика. Изчаках да приключите с Д.Г., по-късно и Автомагистрали и в този момент се покри. Бях прецизен с парите когато сподели, даде обещание ми бързо развиване, а в този момент се криеш...Какво се случва?

Демерджиев: Прав си за всичко, извинявай за забавянето, само че всичко поето като ангажимент ще бъде изпълнено. Ще се чуем по-късно тъй като в този момент не мога да приказвам. Както виждаш, ще има разбъркване и би трябвало да запазя поста.

ПИК не разполага с доказателства, че диалозите са достоверни. По тази причина сезираме прокуратурата да ревизира дали разговорът е меродавен и дали евенутално има осъществено закононарушение по работа от правосъдния министър.

Изводите, които могат да се създадат от прочетеното: беседва с предприемач, който си е платил за " мойте тематики ". В първия диалог министърът уговаря индивида, че " всичко ще бъде свършено ". Следва разяснение: " Б.Р. (вероятно Бойко Рашков) ще обеси Д.Г. (вероятно охранителна компания " Делта гард " ), като им вземе лиценза... "

Датата на диалога е 21 октомври, а първото известие, че Министерство на вътрешните работи желае лиценза на " Делта гард " е шест дни по-късно, 27 октомври, сочи информация в медиите. Това удостоверява поръчката в сюжета.

Демерджиев разяснява и че " знаеш какъв брой е значимо това за мен и към кой съм поел ангажимент ".

Към " Кой " е поел ангажимент за лиценза на " Делта гард "? Трябва да дава отговор самият той.

Демерджиев коментира на съсебедника си и че Рашков се е изнервил, тъй като " по сдружението нищо не излезе ". Но е " намерил метод да ги закове ". Интересно какъв е този метод.

Появява се и обликът на " Белия " - название на беловласия Бойко Рашков в полицейските среди.

Във втория диалог от 10 ноември картинката е друга. Неизвестният събеседник - длъжник към този момент е отчаян и обезпокоен. не му подвига телефона и се крие. Произнесена е основната фраза " Бях прецизен с парите ".

Какви пари и защо? Отново чакаме отговорите на министър Демерджиев.

Министърът се извинява за забавянето и отново разяснява, че " задължението ще бъде изпълнен ". Оправдава се обаче, че в този момент е значимо да " резервира поста ", защото ще има " разбъркване ".

Агенция ПИК потърси Иван на посочения телефон и той откликна, като отхвърли всякаква опция диалозите да са достоверни.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР