Клубовете от Висшата лига обмислят възможността да симулират шум от

...
Клубовете от Висшата лига обмислят възможността да симулират шум от
Коментари Харесай

Клубовете в Англия с фалшиви агитки, ако първенството продължи при закрити врата

Клубовете от Висшата лига обмислят опцията да симулират звук от аудитория, в случай че мачовете до края на сезона се играят при закрити врата. Таймс оповестява, че няколко от водещите тимове към този момент изследват тази опция, с цел да могат да " сведат до най-малко загубата на домакинското преимущество ".

Също по този начин се появи информация, че клубовете мислят разновидности да прикрият празните седалки. В Германия към този момент се появиха варианти, а Борусия Мьонхенгладбах " настани " картонени ентусиасти на стадиона си.

Един от клубовете, който мисли в тази тенденция е Брайтън. " Започнахме да мислим по какъв начин може да " облечем " стадиона " съобщи изпълнителният шеф на Брайтън Пол Барбър. " Големият въпрос е дали може да създадем стадиона да наподобява по-добре по някакъв метод и празните места да не си личат толкоз. Може ли да пуснем и звук от почитателите по време на мача? Имаме доста провокации, по които би трябвало да работим в по този начин стеклите се условия. Мисля, че бихме се приспособили да играем и при закрити врата ", сподели Барбър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР