Клубното ръководоство на ЦСКА излезе с официална позиция по повод

...
Клубното ръководоство на ЦСКА излезе с официална позиция по повод
Коментари Харесай

Ръководството на ЦСКА с официална позиция за гафа с Александър Костов

Клубното ръководоство на ЦСКА излезе с публична позиция във връзка гафа, поради който не последва минута безмълвие с която да почетат легендата на Левски и българския футбол Александър Костов. След срещата сред червени и сини изпълнителният шеф на отбора от " Герена " Павел Колев съобщи пред публицистите, че клубът е желал да уважи своята легенда, само че това не се е случило. Ето какво написаха от ЦСКА на формалния си уебсайт:
 ЦСКА и Левски спукаха топката за 0:0
" Армейци,

във връзка изнесената в медиите информация от страна на Левски, че нашият клуб не се е присъединил в едноминутното безмълвие като респект към някогашния им футболист Александър Костов, сме длъжни да заявим следното:

Към нас не е отправяна по никакъв метод и от никого молба за сходна самодейност. Никой от синия клуб, по никакъв метод, не е даже споменавал за такова предпочитание - нито на равнище ръководители, нито в преписка през седмицата и най-много на техническата конференция преди самата среща. Делегатът на дуела Христо Ботев изрично удостовери пред наши представители, че сходно предпочитание не е постъпвало и при него.

ЦСКА постоянно е уважавал спортните митове на България. Сашо Костов е незабравим състезател в историята на Левски и ние без никакъв проблем и с нужното почитание щяхме да откликнем. Такава молба обаче нямаше - нито в писмена, джука, публична и неофициална форма. Ако някой не си е приключил работата и не е осъществил нужната връзка с нас, то сигурно виновността не е в ЦСКА. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР