Клубният футбол прекъсна за кратко заради стартиралите европейски квалификации, но

...
Клубният футбол прекъсна за кратко заради стартиралите европейски квалификации, но
Коментари Харесай

“Контра”: Ще направи ли силен финален рейд Ливърпул, за да се класира в топ 4

Клубният футбол прекъсна за малко поради стартиралите европейски квалификации, само че в " Контра " използваме паузата, с цел да поговорим за една от най-интересните борби в Премиър лийг до края на акцията. Освен разногласието за купата сред Арсенал и Манчестър Сити, другата огромна тематика е по какъв начин ще наподобява топ 4 в края на сезона и ще успее ли Ливърпул да попадне в огромната четворка. Всъщност точно отборът на Юрген Клоп може да изиграе значима роля и в борбата за купата, защото в първите девет дни на април Ливърпул играе и с Манчестър Сити, и с Арсенал. Между тези две срещи " алените " гостуват на Челси. Какво ще реализиран мърсисайдци в този тежък интервал, какви са аргументите за всички разтърсвания в хода на сезона и какво би трябвало да направи клубът на трансферния пазар през лятото, с цел да се завърне с цялостния си искра през идната акция? По всички тези тематики приказваме в студиото на " Контра " с нашия специфичен посетител Марио Джунински - човек, чийто персонален живот е директно обвързван с Ливърпул и с концепцията да бъде покрай обичания си клуб, за който към този момент може да се похвали, че даже работи.

След дългата и забавна тематика за Ливърпул и борбата за топ 4 в Премиър лийг публицистите на Sportal.bg Даниел Любомиров и Васил Сумрачки обръщат внимание и на два от по-интересните мачове от европейските квалификации през уикенда. Отборът на Англия, който през вчерашния ден най-накрая победи Италия, приема Украйна и при още един триумф може още в първите дни на квалификациите да направи огромна крачка към първото място в своята група.

В другия дуел, който сме подбрали, тимът на Испания, който за първи път ще бъде воден от новия си селекционер Луис де ла Фуенте, приема Норвегия. За страдание, скандинавците ще бъдат без огромната си звезда Ерлинг Холанд, само че пък в тима ще бъде друга от огромните фугите в Премиър лийг през този сезон - Мартин Йодегор.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР