Клубът на Левски удостои с голяма чест бившия си футболист

...
Клубът на Левски удостои с голяма чест бившия си футболист
Коментари Харесай

Левски отличи Миланов

Клубът на Левски удостои с огромна чест някогашния си футболист Георги Миланов. 30-годишният българин, който тази зима мина в тима на Ал Дафра от Обединените арабски емирства, получи специфичния плакет на “синия ” отбор, с който се отличават най-заслужилите играчи на столичани.

“Да наредя името си до толкоз именити играчи и да чувствам признателността на всички в клуба, както и обичта на най-великата аудитория, е измежду най-големите ми и мечтани достижения ”, написа Миалнов в профила си в Инстаграм във връзка оценката.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Georgi Milanov (@milanov17)

Георги Миланов пристигна в Левски при огромното завръщане на Станимир Стоилов на чело на тима. През това време футболистът се ползваше с изключително огромно доверие на “Герена ”, като през предишния сезон записа над 1600 игрови минути, а от началото на сегашния сезон 2022/2023 той се включи в 18 мача на Левски, разписвайки се на два пъти.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР