Клип с паметни изпълнения на най-великите футболисти в историята на

...
Клип с паметни изпълнения на най-великите футболисти в историята на
Коментари Харесай

Акрапович надъхва отбора със Стоичков и други легенди на ЦСКА

Клип с паметни осъществявания на най-великите футболисти в историята на ЦСКА е решил да пусне треньорът на " ЦСКА-София " Бруно Акрапович, с цел да стимулира отбора преди утрешното домакинство против " Рома " в финален дуел от група А на Лига Европа.

" Мислих по какъв метод можем да свалим малко напрежението у футболистите. Затова направих видео, което ще им покажа след това. В него има митове на клуба. Стоичков също е там. Да видят по какъв начин той е вкарвал голове, по какъв начин е играл. Може би това ще помогне и ще надъха играчите още повече ", сподели босненецът. Двубоят е на следващия ден от 19:55 ч. на ст. " Васил Левски " и ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 1. Главен рефер ще е Ирфан Пелито, сънародник на Акрапович.

" ЦСКА-София " е на последно място в групата с актив от 2 точки и към момента без вкаран гол. Последното е и главният дразнител за треньора. 

" Очакваме на следващия ден да покажем качествата си, също както в първия мач (б.ред. - 0:0 в Рим), да сме нападателни и да се опитаме да играем футбол. Моето огромно предпочитание е да вкараме и гол. На няколко позиции имаме повече играчи. Момчетата изиграха доста мачове и някои имат потребност от отмора. Доволен съм от всичко, което се случва и работим, само че ще променим някои неща, с цел да вкараме малко прохлада в тима и тези момчета, които са играли по-малко, да покажат качества и да се насладят на този мач. Ще забележим на следващия ден кой по какъв начин се усеща. Говорим непрекъснато с играчите. Ако някой не се усеща добре, ще му дам пауза ", разяснява Бруно Акрапович, намеквайки, че ще направи няколко промени в състава. Той няма да разчита на Жул Кейта, който се е прибрал в Гвинея, защото брат му е умрял. Джероум Синклеър пък не е изцяло подготвен за мача и е под въпрос.

На потегляне към България пък треньорът на " Рома " Пауло Фонсека съобщи, че не счита гостуването в София за протоколно. " Нещата към момента не са завършили. Вярно е, че сме отпред в групата, само че желаеме да спечелим и идващия дуел ", съобщи португалецът.

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР