Клиниката за пластична хирургия на д-р Ангел Енчев Симетрия -

...
Клиниката за пластична хирургия на д-р Ангел Енчев Симетрия -
Коментари Харесай

Данъчни запечатаха клиниката на д-р Енчев

Клиниката за пластична хирургия на доктор Ангел Енчев „ Симетрия - АИПСИМППХ “ ЕООД, на ул. „ Филип Македонски “ 37 в Пловдив, попадна в описите на Национална агенция за приходите с обекти за запечатване.

От териториалното отделение на приходната организация прецизират, представени от " Марица ", че при инспекция е открита липса на фискално устройство.

Заповедта за запечатване е връчена на 2 февруари, а  обектът е запечатан три дни по-късно. Нарушението е отстранено, а клиниката ще бъде отворена на 19 февруари.

Данъчните са връчили акт за запечатване и на офис на погребален комплекс на ул. „ Рогошко шосе “ 63. Крайната мярка е наложена за неиздаване на фискален бон. Заповедта е връчена на 02.02.2022 година и е избрана дата на запечатване 19.02.2022г. От компанията са подали жалба срещу насилствената административна мярка.

По закона за Данък добавена стойност мярката „ Запечатване на обект “ може да бъде наложена за период до 30 дни без значение от плануваните в закона санкции или имуществени наказания.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР