Клиентите на EVN България в периода от 20:00 ч. на

...
Клиентите на EVN България в периода от 20:00 ч. на
Коментари Харесай

Клиентите на EVN България няма да могат да си платят сметките

Клиентите на EVN България в интервала от 20:00 ч. на 20 май (четвъртък) до 06:00 ч. на 26 май 2021 година (сряда). В този интервал няма да са вероятни заплащания нито на каси на " Български пощи " ЕАД, нито по банков път или интернет, оповестяват от електроразпределителното сдружение.

EVN България припомня, че по отношение на техническо възобновяване и възстановяване на системата за обработка на данни, няма да са вероятни заплащания на фактури за употребявана сила за интервала от 20:00 ч. на 20 май (четвъртък) до 06:00 ч. на 26 май 2021 година (сряда).

Дейността на EVN офисите в посочения интервал ще бъде с лимитирани функционалности, като ще са вероятни единствено общи съвещания и приемане на документи. Приемът на документи в офисите в тези дни няма да е вероятен. В тази връзка от компанията поучават клиентите да възнамеряват своите визити в офиси по този начин, че да не съвпаднат с упоменатия период. В телефонния център клиентите ще могат да получават също единствено лимитирана консултация и информация.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Предвид предстоящото решение на Комисията за енергийно и водно...

Периодът за обновяване на системата е определен по този начин, че да обхване главно неработни дни за да се минимизира неудобството за клиентите.

Обновяването на билинг системата в EVN България ще разреши по-бърза обработка на информация и данни, което е част от развиването на дейностите за работа на свободния пазар на електрическа енергия.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР