Класираха девет прости признаци, по които да познаем играча. Добре

...
Класираха девет прости признаци, по които да познаем играча. Добре
Коментари Харесай

9 признака, че иска само секс

Класираха девет елементарни признаци, по които да познаем „ играча ”. Добре е да не подминаваме знаците, които демонстрират, че мъжът, с който се познаваш неотдавна в действителност желае единствено секс, написа БГНЕС. Особено в случай че ти си на друга вълна и очакваш сериозна връзка. Деветте признака са класирани от в. " Хъфингтън пост ".

Външният тип – той вижда единствено това по какъв начин изглеждаш. Мъжете, които желаят връзка, биха ти правили похвали за интелигентността, възприятието за комизъм или правилата. Тези, които желаят единствено секс обаче ще се съсредоточат единствено върху външния ти тип.

Интимно – диалозите постоянно стават интимни. Независимо от това по какъв начин стартира разговорът, той постоянно приключва по един и същи метод – с разискване на полови детайлности.

Между редовете – СМС-ите и имейлите постоянно са пиперливи. Съобщения от вида на " С какво си облечена в този момент " вместо " Как върви денят ти? " демонстрират ясно желанията на изпращача. 

Без въведения – срещите ви постоянно са на по пица или непосредствено у вас. Мъжете, които се интересуват от личността ти, ще желаят да те покажат на света или да вършиме дружно нещо забавно отвън дома. Останалите обаче не виждат смисъл от сходни прелюдии. 

Разнообразие – концепцията им за занимания е гледане на филм или слушане на музика. След като виждат, че срещата на по парче пица не е задоволителна, мъжете, които желаят единствено секс, ще опитат да основат илюзията, че вършите нещо дружно, като те заведат на кино. Заинтригуван от теб мъж обаче ще предложи разнообразни занимания, с цел да види до каква степен си подхождате в разнообразни обстановки. 

Секс и единствено секс – мъжете, които желаят единствено да спят с теб ще се разсърдят в случай че им откажеш секс. Джентълмените, стремящи се към връзка, няма да създадат драма от това, че си им отказала фамилиарност. 

Направо в спалнята – Това е първото, само и най-далечно място, до което ще стигнеш с подобен мъж. Сериозният мъж ще желае да чуе по какъв начин е минал денят ти, да поговорите или просто да прекарате време дружно. Мъжете, които желаят единствено секс обаче, нямат потребност да слушат какво си правили през днешния ден на работа. 

Към задачата – любовната игра постоянно е къса. Мъжът, който те харесва, ще желае да достави наслаждение както на теб, по този начин и на себе си. Другият вид мъже обаче не виждат потребност да се грижат за твоя оргазъм.

Закуска в леглото? – Този вид мъже в никакъв случай не остават за през нощта. Колкото и да му е мъчно от чисто практична позиция, мъжът, който желае единствено секс, ще си намира хиляди извинения – работа рано сутринта, проекти с другари или със фамилията, само че в никакъв случай проекти с теб. 

фотография: 

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР