Кийра Найтли е станала майка за втори път. 34-годишната актриса

...
Кийра Найтли е станала майка за втори път. 34-годишната актриса
Коментари Харесай

Кийра Найтли роди второто си дете

Кийра Найтли е станала майка за повторно. 34-годишната актриса е запазила в загадка раждането и към момента не се знае точната дата, както и пола на бебето.
За щастливото събитие се разбра, откакто холивудската звезда беше снимана в Лондон дружно със брачна половинка си и новороденото им бебе.
Найтли и някогашният член на английската рок група Klaxons Джеймс Райтън, които са женени от 2013, към този момент са родители на момиченце - 3-годишната Еди.

Вижте тази обява в Instagram.
newimagesmagazine Keira Knightley mamma bis Foto da Twitter #keiraknightley #mamma #secondofiglio #jamesrighton #attrice #dailymail #newimagesmagazine @keiraknightleyofficialpage

Публикация, споделена от New Images Magazine (@newimagesmagazine) на Сеп 16, 2019 в 3:00 PDT

Преди време английската актриса разказа раждането като " полесражение " и показа, че съгласно нея дамите не би трябвало да крият болката си.
" Не мисля, че признаваме през какъв физически и прочувствен маратон минават дамите, когато стават майки. Нормално е да се каже това. То не значи, че не обичам детето си . Само признавам, че неналичието на сън, хормоналните промени, смяната в връзките със брачна половинка ми, са неща, които ме карат да се усещам като че ли се продънвам всекидневно. Трябва да си подсещам, че не съм се провалила, че върша каквото мога, само че не е елементарно ", сподели тя в изявление за сп. " Баланс ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР