Кийн нарече играчите на Манчестър Юнайтед "малки ревльовци "Бившият полузащитник

...
Кийн нарече играчите на Манчестър Юнайтед "малки ревльовци "Бившият полузащитник
Коментари Харесай

Кийн нарече играчите на Манчестър Юнайтед "малки ревльовци "

Кийн назова играчите на Манчестър Юнайтед "малки ревльовци "
Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Рой Кийн подлага на критика звездите на отбора за недостойното им държание и липса на професионализъм. Докато други някогашни играчи на "червените дяволи" по-рано тази седмица упрекваха Жозе Моуриньо за неуспехите, Кийн потърси повода във футболистите.

Според него, те би трябвало да показват най-хубавите си качества, макар различията с португалския управител. Рой посъветва звездите на Юнайтед да играят за достойнството на клуба и своите фамилии.

Кийн разясни, че не приказва съответно за Погба, а като цяло за играчите, които се държат като ревливи бебета и такива са доста в настоящия отбор. "Когато излизаш на терена, ти играеш за своята чест, за своето семейство и града си. Не е значимо какво е споделил треньорът или неговия помощник - ти просто излизаш на терена и даваш най-хубавото от себе си. Можеш да се схванеш с наставника след мача, само че на терена би трябвало да бъдеш себе си. Играй с горделивост, играй с сила, играй с дух! В неприятни дни ти просто запретваш ръкавите и се сражаваш за ентусиастите. Ето това липсва на отбора", съобщи Кийн пред Notts TV. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР