Китайският производител на мобилна електроника Doogee официално представи първия в

...
Китайският производител на мобилна електроника Doogee официално представи първия в
Коментари Харесай

Doogee представи първия в света абсолютно безрамков смартфон-слайдер

Китайският производител на мобилна електроника Doogee публично показа първия в света безусловно безрамков смартфон-слайдер с мощен хардуер.
Doogee разгласява видеоклип, проявяващ опциите на новия смарт телефон, който би трябвало да излезе на пазара през 2018 година. Телефонът е присъщ освен със своя безусловно безрамков екран, заемащ на процедура цялата повърхност на предния панел, само че и с забавната структура на корпуса на мобилното устройство. Новият смарт телефон е с структура на слайдер – т.е., едната част се приплъзва по отношение на другата.



Специалистите на Doogee са употребявали тази истинска структура с цел да може да има безусловно безрамков екран, като камерите и представителят за диалози са сложени в долната плъзгаща се част на корпуса. От друга страна това значи, че за диалози и снимане на автопортрет, задната част на корпуса би трябвало да се плъзне нагоре.



Doogee смята новото устройство за революционен смарт телефон, името на който към този момент не оповестява. Телефонът ще има 6-инчов AMOLED екран, заемат цялото пространство на лицевата част, а дебелината на рамките е сведена до абсолютния най-малко. На задния панел са сложени двойна камера, скенер за пръстови отпечатъци и разнородни датчици.



Корпусът на новия смарт телефон е железен, разполагаем е USB Type-C порт, няма 3,5 мм аудио гнездо.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР