Китайският бранд Honor показа на събитие в Лондон три нови

...
Китайският бранд Honor показа на събитие в Лондон три нови
Коментари Харесай

Honor показа нов модел с четири камери и най-широката бленда в телефон

Китайският бранд Honor сподели на събитие в Лондон три нови модела, измежду които и първия им модел с четири камери, с който дава поръчка за една от най-хубавите камери в мобилен телефон през днешния ден. Както компанията разгласи неотдавна, тя желае да се изкачи до четвърто място в международен мащаб и точно това са моделите, които би трябвало да ѝ оказват помощ да стигне до такава степен.

Honor 20 Pro

Honor 20 Pro е първият модел на марката, който разполага с четири камери. Основната е с 48MP, създадена от Sony. Впечатляващото в нея е, че е първата, вложена в смарт телефон, която има бленда от едвам f/1,4, което значи, че ще може да поема надалеч повече светлина, в сравнение с съперниците. Според Honor - с към 50% повече, по отношение на конкурентна камера с f/1.8.

Той разполага и с оптична стабилизация на картината, както и с технология, която събира информацията от четири пиксела в един, с цел да даде най-хубавия вероятен резултат за обстановката.

Honor 20 Pro има и 16MP ултраширокоъгълна камера, която снима на 117 градуса, както и 8MP telephoto камера за три пъти оптично приближение и пет пъти хибридно. Телефонът разполага и с 2MP датчик, който е особено за макро фотоси при до 4 см приближение до обекта. Моделът ще разчита съществено и на изкуствения разсъдък за възстановяване на фотосите, като разполага с AIS Super Night Mode, който ще комбинира изчислителната мощ и софтуера за допустимо най-хубава фотография. Това ще стане посредством снимането на няколко фотоси по едно и също време, които мигновено ще бъдат комбинирани в една. Обещанието е за по-ясни фотоси през нощта и по-красиви цветове. Затова ще помогне и ISO от 204 800.
 Снимка 424470
Предната камера е 32MP

Honor 20 Pro идва с 6,26 " екран с обичайното към този момент съответствие 19,5:9, а в него е вградена и предната камера, която заема едвам 4,5 мм в диаметър - най-малкото до момента в смарт телефон.

Моделът ще бъде задвижван от познатия ни от новите модели на Huawei процесор Kirin 980 с 6 или 8GB RAM, до 256GB вътрешна памет и технология за бързо зареждане на батерията, чийто размер е 4 000 mAh. Сензорът за пръстов отпечатък пък ще бъде в профил - върху бутона за отключване. Honor дават обещание той да отключва телефона за едвам 0,3 секунди. Същият бутон ще има и още една функционалност - ще включва гласовия помощник на Гугъл.

И трите модела са с напълно нов дизайн, който компанията назовава 3D Triple Mash. Той се състои от три пласта - стъкло, цвят и един за дълбочина. Днес компанията сподели два цвята - Phantom Blue, който е комбинация от синьо и зелено, както и Phantom Black - композиция от черно и лилаво.

Телефонът няма безжично зареждане, microSD карта, нито 3,5-милиметров аудиожак, което оказва помощ и за по-достъпната цена на модела. В Европа версията с 8GB RAM и 256 GB памет ще се продава за €599.
 Снимка 424471
Honor 20

Компанията сподели и Honor 20. По-достъпният модел ще има три камери. Основната също е 48MP, само че с f/1,8 бленда. Освен това той ще има и ултраширока камера с 16MP и 2MP за макроснимки. От него липсва телефото камерата, която дава оптично приближение. Той ще има и четвърти датчик, който ще разчита дълбочината на фрагмента, което оказва помощ за по-красиви портретни фотоси.

Honor 20 идва и със същия процесор - Kirin 980, само че с по-малко RAM (до 6GB) и вътрешна памет (до 128GB),

Друга разлика ще бъде батерията, която ще бъде 3 750 mAh.

Моделът ще се предлага в три цвята - Saphire Blue, Midnigt Black и Icelandic White. Той ще стартира да се продава в България още през юни, до момента в който Pro-моделът ще излезе с към месец по-късно. А цената му за Европа е €499.

Honor 20 Lite

Третият показан модел през днешния ден е по-достъпният Honor 20 Lite, прочут към този момент на азиатския пазар. Екранът му ще бъде 6,21 инча, като камерата ще демонстрира през разрез в средата. Самата тя ще бъде 32MP. Гърбът му ще бъде пластмасов, а цветовете ще бъдат червен, черен и наследник.

Задната камера ще бъде 24MP, а телефонът ще разполага с 8MP ултраширока камера и още един датчик за дълбочина. Батерията ще бъде 3 400 mAh, а процесорът Kirin 710. Версията с 4GB RAM и 128GB памет ще коства €299 в Европа.

От сцената президентът на компанията не разяснява тематиката за връзките сред Гугъл и Huawei. Отменени бяха и плануваните по-късно изявленията с представители на компанията.

Брандът Honor, основан през 2013 година, е напълно благосъстоятелност на Huawei. Той обаче е ориентиран към по-младите хора и бързо се трансформира в най-големия е-бранд в Китай. Сега компанията ще се опита да усили въздействието си посредством основаването на центрове на марката в разнообразни градове в света, в това число Москва и Париж, в които се надява да притегля младежи.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР