Китайската космическа станция Тянгун 1 не застраши никого и в

...
Китайската космическа станция Тянгун 1 не застраши никого и в
Коментари Харесай

Китайската космическа станция падна в Тихия океан

Китайската галактическа станция " Тянгун 1 " не заплаши никого и в последна сметка изгоря над южната част на Тихия океан, без да аргументи вреди при рухването си, съобщи Агенция " Фокус ", цитирайки AFP.
По данни на Китайската галактическа работа по-голямата част от орбиталната станция е изгоряла при навлизането в Земната атмосфера, а неизгорелите фрагменти са паднали в необитаем регион в южната част на Тихия океан без да причинят каквито и да е било вреди.
Припомняме, че съгласно разнообразни данни се очакваше елементи от галактическия уред да паднат в Европа, като имаше информация, че е допустимо да " дебаркират " в Гърция, Испания или Италия. Говореше се и за късмет елементи от станцията да паднат и в България, само че не повече от 0,01%. Военният министър Красимир Каракачанов обаче категорично предизвести, че в случай че части от станцията се приземят в България, не би трябвало да се пипат с голи ръце от цивилно население. Появиха се и данни, че е допустимо станцията да падне в Сомалия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР