Китай ще предприеме реципрочни действия в случай, че Съединените щати

...
Китай ще предприеме реципрочни действия в случай, че Съединените щати
Коментари Харесай

Китай предупреди САЩ да не разполагат ракети в Азиатско-Тихоокеанския регион

Китай ще предприеме реципрочни дейности при положение, че Съединените щати разположат стандартни ракети със междинен обхват в Азиатско-Тихоокеанския район.

Това съобщи върховен представител от министерството на външните работи на Китай. Той не отговори какво тъкмо възнамерява Пекин, само че беше безапелационен, че " всички разновидности са на масата ".

Американският министър на защитата Марк Еспър съобщи, че се работи в посока до месеци ракетите да бъдат ситуирани в района. Китай изрази надълбоко страдание, че Вашингтон се е отдръпнал от Договора за очистване на ракетите със междинен и дребен обхват и изрично съобщи, че няма интерес да взе участие в така наречен тристранни диалози за понижаване на нуклеарното оръжие с Русия и Съединени американски щати.
Фу Тсун, шеф на дирекция " Контрол на въоръжението " към МвнР на Китай: Китай няма да бездейства и ще бъде заставен да предприеме контрамерки, в случай че Съединените щати разположат наземно основани ракети със междинен обхват в тази част на света.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР