Китай е похарчил повече от 400 млрд. юана (61,7 млрд.

...
Китай е похарчил повече от 400 млрд. юана (61,7 млрд.
Коментари Харесай

Цената на пандемията: Китай е похарчил над 61 млрд. долара

Китай е похарчил повече от 400 милиарда юана (61,7 милиарда долара) за финансиране на ограничения за битка с пандемията от ковид предходната година, се споделя в държавен отчет за осъществяването на Бюджет 2020 година

" Засилихме надзора върху разпределението и потреблението на средства, до момента в който антиепидемичните разноски на всички равнища надвишиха 400 милиарда юана, осигурявайки координирана работа и твърда поддръжка за битка с пандемията ", се споделя в отчета, представен от " Спутник ".

Пациентите с COVID-19 са получили гратис здравно лекуване, до момента в който медицинският личен състав от първа линия и работещите за предварителна защита на болестта са получили спомагателни дотации за работата си.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Китайската стопанска система се възвръща от пандемията. В миг...

Правителството също по този начин е понижило или отменило налозите и таксите за основни предприятия, участващи в производството на артикули за попречване и надзор на епидемиите.

Коронавирусът беше открит за първи път в източния град Ухан в Китай в края на декември 2019 година, като първичните отчети свързват първите случаи с локален пазар.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР