Китаристът от Шоуто на Слави Цветан Недялков отказа цигарите с

...
Китаристът от Шоуто на Слави Цветан Недялков отказа цигарите с
Коментари Харесай

Един от най-близките на Слави се отказа от свой порок

Китаристът от " Шоуто на Слави " Цветан Недялков отхвърли цигарите с иглотерапия, разбра " България Днес " от близки до чаровния музикант.

От порока надареният Цецко се отказал с помощта на прочут иглотерапевт. В програмата за битка с цигарите на вести китарист попадал и отвод от кафе и алкохол, което не било изключително мъчно за Цветан Недялков.

" От известно време в " Шоуто на Слави " по телевизия " Седем осми " тече фикс идея по здравословен живот. Всички спортуват, като се изключи Борис Солтарийски. Той най-малко не пуши. Иначе и Годжи отхвърли цигарите за половин година, само че отново се върна към тях ", показа танцьорка от " Магаданс ", която се радва, че шефът й Слави Трифонов още глобява за пушене със 100 лева на работното място, без значение какви са цигарите - бездимни или противоположното.

Единственият музикант от шоуто, който пък се опасява от жена си да припалва в нейно наличие е Йордан Йончев - Гъмзата, одумват го всемирски хроникьори. За идната Нова година тромпетистът заречен на жена си Юлия, че няма да възпламени и една цигара повече до края на живота си. Балерината от " Магаданс " обаче, очевидно няма доверие на видинчанина и го държи под око, даже на частни участия и празненства.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР