Китаецът Джилей Джан спечели междинната титла в тежка категория на

...
Китаецът Джилей Джан спечели междинната титла в тежка категория на
Коментари Харесай

Джилей Джан победи Джо Джойс и предизвика Усик

Китаецът Джилей Джан завоюва междинната купа в тежка категория на WBO. Той отхвърли британеца Джо Джойс в Copper Box Arena в Лондон.

Мачът беше преустановен в шестия рунд след лекарска възбрана. Причината – дясното око на Джойс беше изцяло затворено. 39-годишният Джилей Джан нанесе първа загуба на Джойс на професионалния кръг. Китаецът реализира 25-ти триумф в кариерата си (20 с нокаут), като има едно проваляне и едно тъждество.

След мача той разгласи, че желае да се бие за международната купа, която е владеене на . Той е и формален кандидат за пояса.

„ Днешният ден ми принадлежи. Аз съм на 39 години, само че съм порядъчен, упражнявам интензивно. Следващата стъпка е да се боря за купата “, сподели Джан. Той имаше тотално превъзходство в извършените шест рунда, като и тримата съдии му даваха преимущество в точките.

„ Разочарован съм от себе си., а аз не можех да го спра. Поздравявам го за триумфа “, сподели Джойс, сребърен медалист от олимпийските игри през 2016 година Джан също има сребро от олимпийски игри – тези през 2008 г.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР