Киселото мляко присъства в ежедневното ни меню. Обикновено го включваме

...
Киселото мляко присъства в ежедневното ни меню. Обикновено го включваме
Коментари Харесай

НИКОГА не яжте кисело мляко на гладно

Киселото мляко участва в ежедневното ни меню. Обикновено го включваме в закуската си под някаква форма, само че диетолозите предизвестяват, че това е изцяло безсмислено.

Млечнокиселите питиета като айрян и кефир, употребявани на празен корем, няма да ни навредят, само че няма и да имаме изгода от тях. Обяснението за това е доста просто.
 10 храни, които ни карат да огледняваме по-бързо 10 храни, които ни карат да огледняваме по-бързо
Смятате, че ще заситите глада си, хапвайки нещо небрежно, само че след час сте по-гладни от преди. Защо това е по този начин? – Защото някои хра...

В нападателната стомашна среда млечнокиселите бактерии бързо умират. Почти нищо от тях не доближава до червата, където те се усвояват.

Във връзка с това диетолозите поучават да се употребява кефир или кисело мляко единствено след ястие на главното ядене.

Неслучайно британците закусват овесени ядки. По този метод храносмилането се настройва на вярната вълна и тялото се зарежда с доста сила.

След пълноценна закуска можете да изпиете чаша кафе, сок или кисело мляко. Между другото, лекарите поучават да не стартирате деня си със сандвич с бял самун. Дрождите, които се съдържат в него, ферментират в стомаха и провокират отичане на корема.
 Храните, които можем да си похапваме нощем без да се крием Храните, които можем да си похапваме нощем без да се крием
Консумацията на храна след 18 ч не се предлага от диетолозите. Властва мнението, че по този начин вредим на здравето си. Не е целесъобразно д...

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР