Кирил Петков запозна парламентарната група с целия процес по вземане

...
Кирил Петков запозна парламентарната група с целия процес по вземане
Коментари Харесай

Нинова: Ще преговаряме, когато ПП предложи друг кандидат за премиер

" Кирил Петков срещна парламентарната група с целия развой по взимане на решението за изгонването на съветските дипломати - по кое време е почнало, в какви формати, кои са взели участие, кои са били осведомени. Това не трансформира позицията ни от през вчерашния ден. Казахме, че решението за изгонените дипломати е взето еднолично, тъй като груповият орган Министерски съвет не го е взел. "

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред медии след срещата на Българска социалистическа партия с премиера в оставка Кирил Петков.

По думите ѝ партията ще се върне на масата за договаряния, когато " Продължаваме промяната " предложи различен претендент за министър председател.

" Г-н Петков сподели, че през днешния ден ще събере своя Изпълнителен съвет и ще обсъдят въпроса тогава. Това е и вярното в тази ситуация, ние не се месим в работата на други партия. Изказахме мнението си единствено, че за нас това е неприемлива кандидатура за министър председател ", посочи Нинова.

Малко по-рано министър председателят Кирил Петков съобщи след срещата с Корнелия Нинова, че.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР