На 8 и 9 май командирът на Военноморските сили контраадмирал

...
На 8 и 9 май командирът на Военноморските сили контраадмирал
Коментари Харесай

Контраадмирал Кирил Михайлов се срещна с командирите на ВМС на Франция, Белгия и Нидерландия

На 8 и 9 май командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов взе присъединяване в годишната конференция на командващите Военноморските сили на европейските страни CHENS 2024, която се организира в Република Словения.

Председателстващи CHENS през интервала сред срещите през 2023 и 2024 година бяха словенските Военноморски сили, а хазаин на тазгодишната среща беше командващия на военноморската част на Словения капитан I сан Богомир Томажич.

Темата на срещата беше " Кибер закани и провокации в морския домейн “. По време на интернационалния конгрес участниците имаха опция да обсъдят значими въпроси, свързани с европейската сигурност.

В рамките на конференцията, контраадмирал Кирил Михайлов организира двустранни срещи с командирите на Военноморски сили на Франция, Белгия и Нидерландия, на които са обсъждани въпроси от съвместен интерес.

Командващия на военноморската част на Словения капитан I сан Богомир Томажич съобщи председателството на този европейски конгрес на латвийския си сътрудник капитан I сан Мариш Поленч, чиято страна ще бъде идващия хазаин на CHENS през 2025 година.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР