Кирил Петков казал снощи пред любимия водещ на Бойко Рашков

...
Кирил Петков казал снощи пред любимия водещ на Бойко Рашков
Коментари Харесай

Киро обижда журналисти - медиите мълчат. А на Борисов му разказаха играта за мисирките...

Кирил Петков споделил нощес пред обичания водещ на Бойко Рашков - Сашо Диков, че колежката ни Ива Николова била в помията, а Николай Бареков - под дъното.

Едва ли думите му щяха да създадат усещане, в случай че министър председателят ги беше отправил към някой от опозицията да вземем за пример. Той за неуместните политици приказва, каквото му скимне, наскърбява ги, упреква ги и ги лъже, без да му мигне окото. Само ще отбелязвам грандиозният скандал, който най-вероятно също по този начин ще мине и замине, с Плана за възобновяване. Наш Кирчо излъга от парламентарната естрада, че били внесли нов План. Да, но в Брюксел не знаят. И в случай че може да се създадем на ударени за мостовете над Дунава, новите автомагистрали и така нататък, тук приказваме за План, който ще ни даде опция да вкараме в стопанската система милиарди. В естествените страни, когато излъжеш от такава висока естрада за нещо сходно, подаваш си оставката и отиваш в политическото несъществуване.
свързани новини35297преди 56 минути
Но да се върнем на тематиката. Проблемът със снощното изявление на Петков е, че той без терзание наскърбява публицисти, клюки ги, разрушава им имиджа единствено тъй като не са като доближените му и обичани на сърцето репортерки на БТВ, тичащи запъхтяно по него. Проблем е, тъй като с такива изявления Кирчо заплашва свободата на словото.

Да напомня единствено какво направиха някогашния министър председател Бойко Борисов за изпусната и недообмислена фраза за публицистите и " мисирките. От заран до вечер бяха мнения упреци, някакви никому непознати от Съюз на българските журналисти раздаваха присъди и морал.

Сега реакции няма да има. Няма, тъй като на Кирчо номерата му минават. Не минават единствено в ПИК и при още няколко свободномислещи публицисти, които не се опасяват да демонстрират некадърността на премиера и да му демонстрират грешките. И ще продължат да го вършат.

Ако обаче има малко съвест, Петков би трябвало да излезе и да се извини на Ива Николова и Николай Бареков. А не да ги наскърбява. Иначе ще затвърди мнението, че е един презрян и нерешителен човечец, който, като чуе неуместен въпрос, стартира да заеква, да лъже и да наскърбява.

А на сътрудниците " мисирки " от малките екрани, както някогашният министър председател ги назова, ще кажа, че въпрос на малко мисъл да вземат отношение по тематиката, тъй като на следващия ден те ще са в помията и под дъното.

Определение, което не свети с особена мисъл, апропо. Ама надали има сюрпризирани.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР