Кирил Метков започна работа в школата на ЦСКА 1948, съобщава

...
Кирил Метков започна работа в школата на ЦСКА 1948, съобщава
Коментари Харесай

Кирил Метков стана треньор на юношите старша възраст в ЦСКА 1948

Кирил Метков стартира работа в школата на ЦСКА 1948, оповестява уеб сайтът на клуба. Той стана треньор на юношите старша възраст. Още през днешния ден Метков ще изведе тима в мач против Струмска популярност в Радомир.

" Зная, че този отбор се прави в придвижване от няколко месеца, само че аз обичам провокациите. Иначе щях да си седнал съм някъде на топло и да пребивавам ден за ден. Не съм подобен човек. Винаги съм желал да работя напрегнат и да пъдя първото място. В ЦСКА емблемата те задължава в това отношение. Момчетата ще я усетят доста скоро.

Разбира се, че в главата ми нахлуха доста мемоари, когато облякох още веднъж екипа на ЦСКА. Като футболист тук минаха най-хубавите ми години. Имах страхотни съотборници и треньори. Но аз постоянно си напомням мачовете и головете с алената фланелка ", сподели Метков.

Бившият национал е легенда на Локомотив (София). През 1992-ра година си завоюва и обичта на почитателите на ЦСКА - за един полусезон тогава вкара 12 гола в 15 мача и стана първенец. На идната година Метков донесе и купата на " алените " с гол на финала с Ботев (Пловдив).

Привържениците на ЦСКА го помнят и с двата гола във вратата на Левски във Вечното дерби от есента на 1992-ра, извоювано от Метков и компания с 3:1.

 ЦСКА 1948 желае Петко Петков от Рилски състезател
ЦСКА 1948 ще се бори с Локо (Пд) за голмайстора на Трета лига

Нападателят не е сигурен, че ще стане част от състава на " алените "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР