Кирил Георгиев, Мениджър Регулаторни Въпроси, БАТ България разказва за приноса

...
Кирил Георгиев, Мениджър Регулаторни Въпроси, БАТ България разказва за приноса
Коментари Харесай

БАТ отбелязва втора годишна седмица за стимулиране на устойчивото развитие

Кирил Георгиев, Мениджър Регулаторни Въпроси, БАТ България споделя за приноса на сдружението в България към цялостната ESG тактика на БАТ и задачата за създаване на A Better Tomorrow™

- Защо ESG седмица? Какво значи това за компанията?

- Устойчивото развиване в действителност постоянно е било от значително значение за компанията. По-рано през годината БАТ разгласява за 20-ти следващ път своя годишен отчет за резистентност, с който на процедура компанията демонстрира достиженията и упоритостите на организацията във връзка с въпросите, свързани с Екологията, Социалното влияние и виновното Корпоративното ръководство (ESG). Те са в основата на тактиката на БАТ за устойчивото развиване. С отбелязването на седмицата за стабилно развиване се слага фокус върху ESG дейностите на компанията, като част от световната задача за създаване на A Better Tomorrow™.

Целите, които си слага БАТ, свързани с ESG са амбициозни, само че компанията е на път да ги реализира, като всяка година поставя старания за това. Така да вземем за пример, БАТ се стреми до 2025 година да отстрани ненужната пластмаса за еднократна приложимост и да трансформира всички пластмасови опаковки в рециклируеми или в такива, подобаващи за компостиране. В допълнение на това, за 2030 година компанията си слага за цел реализиране на въглеродна индиферентност при своите индустриални действия, а до 2050 година реализиране на нулеви емесии на интензивностите си.

За всичките си старания и достижения БАТ получава редица влиятелни оценки и се подрежда в влиятелни ранглисти, измежду които международния Индекс за резистентност на Дау Джоунс, като БАТ участва там за 20-а поредна година и е единствената компания представляваща своята индустрия; водач във връзка с многообразието от Financial Times в Доклада за многообразието в лидерството; климатичен водач в ранглиста на Financial Times и други

- Как упоритостите на БАТ за стабилно развиване се вписват в тактиката на БАТ за промяна на бизнеса?

- ESG упоритостите на БАТ подкрепят пътя на цялостната промяна на компанията за създаване на A Better Tomorrow™, намалявайки въздействието на бизнеса върху публичното здраве. В тази връзка компанията създава и предлага нови артикули, измежду които е и устройството за нагряване на тютюн glo™. Тези артикули са научно обосновани и се създават на база редица изследвания и разбори, и съставляват по-малко рискови други възможности за пълнолетните потребители* Абмицията на БАТ в това отношение е до 2030 година компанията да усили на международно равнище пълнолетните си консуматори на негорими артикули до 50 милиона.

- Как способства БАТ България за реализиране на ESG програмата на БАТ?

- Гордеем се, че с всичко, което вършим като виновна компания и желан шеф в България, способстваме за трансформацията на БАТ в построяването на A Better Tomorrow™.

В България осъществяваме сполучливо годишни стратегии за поощряване на виновното държание и доброволчеството с фокус предварителна защита против замърсяване с дребни боклуци, като пластмаса, капачки, фасове, бутилки и други, за по-чиста градска и околна среда. ESG самодейностите ни, измежду които „ Пчелен мед за боклук “ и „ Шофиране без боклуци “, се подкрерят от редица сътрудници, НПО-та, институции, медии и в тях вземат участие доста хора, които дават своя принос и добър образец за отговорно държание. Успоредно с това БАТ България поддържа разнообразни социално-културни планове в поддръжка развиването на българското изкуство и музика.

В БАТ България насърчаваме многообразието на работното място, влагаме в гении и тяхното развиване, честваме триумфите си дружно. Вярваме, че всичко това, в композиция с световните нововъведения, локалния опит и познания на екипа, мотивацията и пристрастеността на работа, способстват за устойчивото ни развиване в страната. В страната компанията е притежател на разнообразни оценки, измежду които „ Работодател на годината “ за 2021 година

*На база на наличните доказателства и при изцяло прекосяване от приложимост на стандартни цигари към негорими артикули. Тези артикули също крият риск и водят до пристрастяване.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР