Киното трябва да провокира у нас желание да мислим. Но

...
Киното трябва да провокира у нас желание да мислим. Но
Коментари Харесай

Холивуд е малка злобна твар, която се домогва до теб и започва да се храни с вярата и човеколюбието ти ♥ Робин РАЙТ

Киното би трябвало да предизвика у нас предпочитание да мислим. Но през днешния ден множеството филми предизвикат у нас предпочитание да ядем. 

Почувствах интерес към изкуството много късно. Мисля, че бях на 10 – по  времето, когато започнах да се занимавам с танци. И въобще, май най-добре щеше да бъде, в случай че бях станала мим.

За мен актьорската игра е ексхибиционизъм. Просто вместо тялото, ти разголваш сърцето си.

Дойдох в огромното кино не от театъра, както доста други. Дойдох от сапунените сериали. Вие вероятно знаете, че в тези филми не е признато да се репетира. Включват камерата и всичко се случва от единствено себе си. Ето за какво, мога да бъда считана за актриса на единствения дубъл. И тази неприятна привичка прихванах тъкмо от сериала „ Санта Барбара ”.

Няколко пъти съм питала Шон (актьорът Шон Пен е неин брачен партньор от 1996 до 2010 г.), какво е разбирането му за актьорската игра. Той е превъзходен артист, само че да изтръгнеш от него информация е просто невероятно. Така, че взех решение да върша всичко на интуитивно равнище.

Да се опитваш да контролираш всичко – това е един от главните човешки инстинкти.

Не позволявайте бавачка да отгледа децата ви. Навярно на мен просто ми провървя, само че аз направих това, което постоянно съм желала – да отгледам своите деца сама.

Твърде постоянно, с появяването на децата, романтиката си потегля от връзките. Това е реалност. Но значи ли това, че нямаме потребност от деца? Разбира се, че не.

Когато се появиха децата, не усетих спор сред фамилията и кариерата. С раждането на дете, в главата ти се настанява един спокоен, само че звънлив гласец, който упорито ти припомня за целите.

Така и не разбрах, за какво на Мерил Стрийп й разрешиха да играе по време на  бременността, а на мен – не.

Холивуд е дребна злобна гад, която се домогва до теб и стартира да се храни с непоколебимостта ти, вярата и човеколюбието ти. За да почувствате това, просто идете на пазар до супермаркета. Всичко е пропито от тази промишленост. Дори чиновниците се пробват да ти пробутат някой сюжет.

Винаги съм мислела, че е доста по-полезно да харчиш пари за пътешествия, в сравнение с за покупката на нов дом или кола. Дълго време се надявах, това да се промени с годините. Но съм бъркала.

Винаги съм си разрешавала да престъпвам границите.

От всичко най-вече обичам да опитвам себе си в това, в което в никакъв случай не съм успявала.

От мен би излязла доста некадърна стриптийзьорка. Винаги съм се чувствала неудобно, когато е трябвало да събличам облеклата си.

Блондинките имат не неприятно възприятие за комизъм.

Обожавам да чета изявленията, в които въпросите са по-интересни от отговорите.

Човекът е просто лист с измененията, които са се случили в живота му.

У всеки можеш да намериш отговор на всеки собствен въпрос. Така че, постарай се никого за нищо да не питаш.

 Pirelli Calendar 2017, Robin Wright by Peter Lindbergh

 Robin Wright, Paris, France, 2010

 Robin Wright, Kevin Spacey and Michael Kelly  in House of Cards created by Beau Willimon

Снимки: CUBE Tech Fair, Celebitchy, 20 Minutes, Alfa img

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР