Ким Кардашиян създава собствени облекла не от вчера и вече

...
Ким Кардашиян създава собствени облекла не от вчера и вече
Коментари Харесай

Сутиенът на Ким Кардашиян, който раздели света на „за” и „против”


Ким Кардашиян основава лични дрехи не от през вчерашния ден и към този момент има много сполучливи продукти зад тила си, някои от които безусловно станаха вирусни. Новият план за нейната марка Skims обаче в този момент провокира комплициране и сложи хората в две категории - “за ” и “против ”. Става дума за новия ѝ сутиен с вградени зърна - The Ultimate Nipple Bra. По този метод акцията “Освободете зърната ”, почнала през 2012 година, придобива напълно ново значение.

Припомняме, че през 2012 година режисьорката Лина Еско стартира тази акция в Ню Йорк, като сътвори документален филм - Free the Nipple, в който се снима по какъв начин тича по улиците на Ню Йорк топлес. По време на снимането на документалния филм тя разгласява тийзър клипове с хаштаг #FreeTheNipple. През 2013 година Facebook отстрани тези клипове от уеб страницата поради нарушаване в разпоредбите на уеб страницата. През 2014 година няколко звезди като Майли Сайръс, Лена Дънам, Челси Хендлър, Риана и Криси Тейгън разгласиха фотоси в обществените мрежи, с цел да покажат поддръжката си за самодейността на Еско.

Филмът е отдаден на група млади дами, които излизат по улиците на Ню Йорк, с цел да стачкуват против правните и културните табута във връзка с женските гърди посредством рекламни акции, графити и съоръжения. След като снима кино лентата през 2012 година, Еско среща компликации с необятното разпространяване на кино лентата, което я стимулира да стартира акцията през декември 2013 г. 

Но скандалното в тази ситуация със сутиена на Ким Кардашиян не е, че изкуствените зърна изпъкват под облеклата и провокират полови намерения, което не е уместно на работното място да вземем за пример, въпреки и рекламата да е прекомерно дръзка и жестоко полова. По-неприемливото за доста хора в тази ситуация е, че Ким обвързва цялата концепция за сутиена с битката с изменението на климата .

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

" Температурата на Земята става все по-гореща и по-гореща. Нивото на моретата се повишава. Ледниците се свиват. И аз не съм академик, само че имам вяра, че всеки може да даде своя принос с уменията си. " С тези думи Ким Кардашиян стартира новата си реклама. Не, Ким не стартира извънредно неутрална във връзка с климата версия на своята марка Skims. тя просто желае да " изглеждате студени, без значение какъв брой е горещо ". " Ултимативният сутиен със зърна ", както го назовава Ким, ще бъде разполагаем от на следващия ден - 31 октомври. " Някои дни са твърди (hard, което има смисъл на сложен и корав на английски), само че тези зърна са още по-твърди. И за разлика от тези айсберги, те няма да отидат на никое място ", приключва рекламната си акция Ким.

Кампанията обърква много хора , в това число и почитателите ѝ. В мнения под неин пост в Instagram с клип от акцията четем мнения като: " За секунда си помислих, че е първоаприлска шега; само че е октомври ". Или: " Първото нещо, което видях тази заран, беше сутиенът със зърната на Ким Кардашиян. Върнах се в леглото и две секунди по-късно си помислих, че всичко това е било сън ", написа консуматор на X.

 

the first thing i saw this morning was that kim kardashian nipple bra. i went back to sleep two seconds after and i thought it was all a dream
— yannat (@yannatmalik) October 28, 2023
Снимките от акцията за сутиена към този момент са факт, тъй че не е сън. И въпреки всичко, потреблението на климатичните промени като кукичка за някои е неуместно. " Със страдание ви оповестявам, че Ким Кардашиян употребява климатичните промени, с цел да продава сутиен с подправени зърна, и не, това не е смешка ", написа консуматор. Други не схващат изцяло смисъла на сутиена. Защото въпреки придвижването " Освободете зърната " да е доста известно, за мнозина същността му се крие в това да не се носи сутиен. Тези, които въпреки всичко носят сутиен, акцентират в обществените мрежи, че в действителност не желаят да демонстрират зърната си. " Ким Кардашиян продава сутиен със зърна, а аз от самото начало внимавах зърната ми да не се демонстрират ", показва един консуматор на X.

 

Kim Kardashian selling a nipple bra and this whole time I’ve been making sure my nipples don’t poke through.
— Irma (@tangled30) October 28, 2023
Други виждат изгода от сутиена. Някои показват, че интегрираните зърна са чудесна концепция за дами, които са имали рак на гърдата и мастектомия. " Сигурна съм, че доста хора се смеят на това и споделят: " Но за какво? ". Аз мисля, че е ужасно ". " Има доста оживели и страдащи от рак на гърдата, които биха се зарадвали на това. Малко късче нормалност. "

И даже не всички да харесват шегата за климатичните промени: Ким желае да направи нещо положително с стартирането на сутиена. " В допълнение към вложенията ни в поощряване на намаляването на въглеродните излъчвания, Skims с горделивост подарява 10 % от продажбите на нашия сутиен Skims Ultimate Nipple Bra като еднократно подаяние на @1percentftp - световна мрежа от хиляди предприятия и екологични организации, които работят дружно в поддръжка на хората и планетата ", написа тя за рекламата.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР