Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън бяха двойка за около девет

...
Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън бяха двойка за около девет
Коментари Харесай

Ревнува ли Ким Кардашиян от Емили Ратайковски

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън бяха двойка за към девет месеца, само че през август се разделиха. Наскоро се заприказва, че той в този момент се среща с Емили Ратайковски, до момента в който Ким Кардашиян пък наподобява, че към този момент не е още веднъж обвързана.
 Кайли Дженър, Кендъл Дженър, Ким Кардашиян, Хелоуин 2022 и изборът им на тоалети за празника
Секси маскировките на Ким, Кайли и Кендъл

Хелоуин е тук

Самата Ким очевидно не страда от този факт и даже в противен случай - въобще не се тормози от това, че някогашният ѝ към този момент е траял напред.

Според източник тя в този момент се пробва да се концентрира върху себе си и щастието на децата си. " Ким продължава да дава всичко от себе си, когато става дума за взаимното ѝ родителство с Кание ", добавя източникът и изяснява още, че тя в този момент разчита повече от всеки път на своя регламентиран и уравновесен работен график, диета и фитнес режим.

Това, което наподобява, че най-вече крепи Ким Кардашиян, е фамилията ѝ - тя просто обича да се занимава с всичко, обвързвано с него и вследствие на това " децата ѝ се оправят супер добре и се усещат обгрижени ", написа Entertainment Tonight.

Явно Ким в действителност леко е приела раздялата си с Пийт Дейвидсън и в този момент въобще не ревнува от Емили Ратайковски.

 Емили Ратайковски, Пийт Дейвидсън и папарашките фотоси, на които се вижда по какъв начин двамата интимничат
Емили Ратайковски няма спирка

Хваната в крачка в компанията на Пийт Дейвидсън

Пийт и Емили бяха видяни за първи път предходната седмица, когато се появиха съмненията, че се срещат. Те в действителност се познават от известно време, защото имат общи другари и се движат в един кръг. Според различен източник те постоянно са си прекарвали добре дружно и са се харесвали. Очевидно от ден на ден обаче флиртуват между тях. А до каква степен ще доведат закачките им, остава само времето да покаже.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР