Килиан Мбапе никога не е казвал на ръководството на Пари

...
Килиан Мбапе никога не е казвал на ръководството на Пари
Коментари Харесай

От ПСЖ: Килиан Мбапе не иска да напуска

Килиан Мбапе в никакъв случай не е казвал на управлението на Пари Сен Жермен, че желае да напусне през януари, съобщи съветникът по футболните въпроси на френския клуб Луис Кампос.

Световният първенец с отбора на Франция Мбапе подписа нов тригодишен контракт с първенеца в Лига 1 преди началото на сезон 2022/2023 и постави завършек на спекулациите към възможен трансфер в Реал Мадрид. Редица медии обаче настояват, че френският национал желае да напусне ПСЖ през януари, като Мадрид още веднъж се счита за желаната от него дестинация.

Преди решаващия конфликт от Шампионската лига с Бенфика съветникът на френския отбор Луис Кампос опроверга изявленията в медиите, че Мбапе желае да напусне.

" Има клюки всеки ден, само че ние не можем да ги разясняваме непрекъснато. В този случай е изключително, тъй като сме единствено часове преди доста значим мач.  Сериозно е, тъй като моето име също се загатва. И изключително, тъй като съм с Килиан всеки ден, той в никакъв случай не е приказвал с мен за овакантяване през януари ", сподели Кампос пред " Canal+ ".

" Бях с президента и на него Килиан в никакъв случай не е приказвал за овакантяване през януари. Това значи, че това не е изказване от играча. Преди мач като този е доста съществено да се популяризират такива неща и по тази причина съм тук. Искам да отрека и да кажа ясно, че Килиан в никакъв случай не е приказвал, нито с мен, нито с президента на клуба за овакантяване на ПСЖ през януари. Този въпрос в никакъв случай не е повдиган ", добави Кампос пред медиите.

" Що се отнася до мен, аз имам тригодишен контракт с Пари Сен Жермен. Много съм благополучен да бъда тук и да работя всеки ден за клуба. Това е нещо особено ", сподели още съветникът на френския футболен първенец.

" Разговаряме с Килиан всекидневно, както и с Неймар, Меси, Данило Перейра, Витиня, Марко Верати, с всички играчи. Ние обсъждаме всичко с тях. Относно прехвърлянията, към този момент споделих това, което имах да кажа предишния месец за разочароващия трансферен прозорец, бях доста явен. Най-важното е да уведомим всички, че работим доста интензивно всеки ден, доста сме щастливи да сме тук и даваме всичко от себе си за Пари Сен Жермен ", разяснява още Кампос.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР