Килиан Мбапе е отворил вратата за преговори за нов договор

...
Килиан Мбапе е отворил вратата за преговори за нов договор
Коментари Харесай

Мбапе се е съгласил да преговаря за нов договор с Пари Сен Жермен

Килиан Мбапе е отворил вратата за договаряния за нов контракт с френския клуб Пари Сен Жермен, твърди вестник "Екип ". До момента нападателят изрично отхвърляше да направи това, като актуалният му договор с клуба изчита през лятото и се очакваше той да премине като свободен сътрудник в Реал Мадрид.

Френският вестник се базира на думите на Мбапе след мача със Сент Етиен, в който той изравни Златан Ибрахимович по голове за клуба от Париж. "Много е особено за мен да доближи до достижението на Ибрахимович вкъщи с поддръжката на хората. Всички желаеме да се движим в една посока ", сподели френският национал. Запитан дали желае да усъвършенства върха на Кавани от 200 гола за ПСЖ, той обаче отговори уклончиво: "ще забележим какво ще се случи ".

Официално Килиан Мбапе е декларирал, че към момента не е взел решение за бъдещето си и ще направи това едвам в края на сезона. На 9 март следва реванш на Пари Сен Жермен точно против Реал Мадрид в Шампионската лига, като френският тим завоюва първия мач с 1:0 с гол на Мбапе в края.

Наскоро от ПСЖ предложиха нов контракт на Килиан Мбапе, съгласно който той ще стане най-скъпият футболист в света, като ще получава по 1 милион евро на седмица. Майката на футболиста също прикани сина си да остане в тима от Париж.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР