Килиан Мбапе е останал поразен от смъртта на 8-годишния привърженик

...
Килиан Мбапе е останал поразен от смъртта на 8-годишния привърженик
Коментари Харесай

Смъртта на 8-годишен фен съкруши Мбапе

Килиан Мбапе е останал изумен от гибелта на 8-годишния последовател на Пари Сен Жермен, който се бореше месеци наред с рака. Както е известно, международният първенец посвети първия си гол във вратата на Ним преди седмица (4:0) като подвигна тениската си и сподели надписа: “ Лука, бъди самоуверен, аз съм с теб “.

Момченцето бе на лекуване, което се осъществяваше с помощта на фондацията Les Petites Bosses, която е подпомагана от футболисти, които продават тениски на тъгове и подаряват пари на фонда. Самият нападател е дарявал фланелки с тази цел.

Мбапе е бил покосен, откакто е схванал, че детето е умряло, защото двамата са били построили близка връзка между тях в последните месеци. Французинът е прекарвал време с него в болничното заведение и му е бил подарил собствен екип.

„ С голямо огорчение ви оповестявам, че Лука си отиде и се причисли към звездите. Много ми е мъчно да намеря думите, само че е належащо да отдам респект на това момче, изпълнено с обич, състрадание и най-много кураж, което ме научи на толкоз доста, и с което построих мощна връзка. Ще се опитам да те направя горделив, тъй като ти си същинският воин. Ти си този, който заслужава всички възторженостти за това, че се бори с заболяването повече от 10 месеца без да се оплачеш нито един път. Изключително съм горделив, че имах опцията да бъда твой другар до последния ти мирис и имам вяра, че това ще продължи вечно. Нека Господ осветли пътя ти към Рая, мой дребен ангел. Обичам те. Килиан ", написа седмицата на ПСЖ в обществените мрежи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР