Килата пак изби рибата с коментара си в „Запей, България“.

...
Килата пак изби рибата с коментара си в „Запей, България“.
Коментари Харесай

1Oo Кила Изби Рибата С Това Изявление

Килата отново мазета рибата с коментара си в „Запей, България“. Рапърът съобщи, че ще се кандидатира за президент на страната. „Тези фигури, политиците, са станали толкоз арогантни и нагли. Позволяват си да ни заплашват… кой ти е родственик и къде живее и какво прави. Това е 2017-а година, бе хора!“, ядосва се дуетната половинка на Гери-Никол.

В момента той е на 32 години, а съгласно Конституцията, с цел да се кандидатираш за държавен глава, би трябвало да си навършил 40 години. Това значи, че ще забележим плакати на варненския претендент за президент след 9 години, когато ще има постоянни избори.

100 Кила е решил да понижи килограмите си и е почнал постоянно да върви на фитнес и да обръща съществено внимание на външния си тип.

Той още веднъж повдигна болния въпрос за всички музиканти. „Аз върша музика от 10 години и знаете ли, че моят бизнес не ми носи нужните средства поради безплатното гледане в интернет. Гледайте „Сигнал“, гледайте Васко Найденов, гледайте Орлин Павлов, гледайте Белослава… Нито един не печели от музика, всеки от тях има и различен бизнес“, безапелационен е рапърът.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР