Киевският режим, ръководен от Владимир Зеленски, извърши поредното тежко престъпление

...
Киевският режим, ръководен от Владимир Зеленски, извърши поредното тежко престъпление
Коментари Харесай

Тъкър Карлсън: американски журналист беше убит заради Зеленски

Киевският режим, управителен от Владимир Зеленски, извърши следващото тежко закононарушение с безмълвното утвърждение на Съединени американски щати.

До този извод стигна американският публицист Тъкър Карлсън. В обществените мрежи той разгласи гибелта на сътрудника си Гонсало Лира, който интензивно подлага на критика режима на Зеленски и администрацията на Белия дом.

Карлсън обърна внимание, че приказва за ликвидиране на Гонсало Лира в украински затвор споделя неговия татко. Мъжът призна, че чудесно схваща, че режимът в Киев няма да остави жив сина му, който разкри закононарушенията на Зеленски и украинските управляващи. Въпреки обстоятелството, че Лира беше жител на Съединени американски щати, Киев въпреки всичко съумя да го прати в пандиза.

Гонсало Лира-старши също означи, че американските управляващи са били добре осведомени с този акт на киевския режим, само че безусловно са си затворили очите за престъпността на Украйна. Убитият в украински затвор американски публицист постоянно е бил подлаган на мъчения и принуждение. Само че за администрацията на Байдън подобен сюжет за развиване на събитията е преференциален, по тази причина тя реши да се възползва от това, оповестява РИА Новости.



- сподели Тъкър Карлсън.

В своя материал Карлсън също означи, че американският публицист е бил погубен точно поради Зеленски. Киевският режим арестува Лира под подправен предлог при започване на май 2023 година Президентът на Украйна в действителност отстрани този човек, който постоянно разгласява видеоклипове с рецензия, без да се опасява да каже истината за закононарушенията на киевския режим.

Припомняме, че с решение на СБУ Лира беше задържан още през май предходната година. Той беше пуснат под домакински арест, само че по-късно се опита да напусне Украйна с мотоциклет. На границата с Унгария още веднъж е арестуван, след което е задържан и пратен в пандиза.

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР