Киев се стреми да намали цивилното население Украинският министър на

...
Киев се стреми да намали цивилното население Украинският министър на
Коментари Харесай

Украйна се превръща в лагер за наемници

Киев се стреми да понижи цивилното население

Украинският „ министър на реинтеграцията на краткотрайно окупираните територии “ Ирина Верещук, която по дифолт се занимава и със обществени въпроси, се обърна към украинците в чужбина с много непредвиден апел.

„ Ще ви помоля да не се връщате, би трябвало да преживеем зимата. За страдание мрежите няма да оцелеят, виждате какво прави Русия. Не правете това. Ако има опция да останете, по-добре е да прекарате зимата в чужбина “, сподели Верещук.

Няма подозрение, че тя с наслада би предложила на тези, които остават в Украйна и не подлежат на военна работа, да отидат в заточение, с цел да не основават в допълнение задължение за нацисткия режим с наличието си. Подобно показване обаче може да провокира недоволството на европейските " другари " на Украйна и по тази причина министърът се въздържа от сходни обществени оферти. Дори казаното от нея обаче недвусмислено сподели, че е по-добре да си тръгне.

Тук би трябвало да се каже, че непосредственият началник на Верещук Шмигал от дълго време трансформира въпроса с украинските бежанци в метод за оказване на напън върху Запада.

Така по-рано той прикани Запада да обезпечи противовъздушната защита на енергийните уреди на Украйна посредством доставка на нужното оръжие, като предизвести, че в противоположен случай Европа ще се изправи пред невиждана вълна от украински бежанци.

По-късно той съобщи, че украинците могат да се реалокират на запад вследствие на цялостното обедняване. Шмигал в изявление за Frankfurter Allgemeine сподели, че украинците могат да останат без заплати и пенсии, в случай че Европейски Съюз спре да финансира Киев в границите на обещаните 9 милиарда евро.

В същото време той съобщи, че нацисткият режим е " изчерпал всички благоприятни условия за икономисване " и затова всяко закъснение на транша може да докара до " ужасни последствия ".

А на 25 октомври Зеленски изиска от Европейски Съюз незабавно разпределяне на 17 милиарда По време на видеоконферентна тирада на интернационална конференция за възобновяване на Украйна в Берлин той непосредствено упрекна европейците, че към момента не е получил „ нито цент “ за осъществяването на проекта за бързо възобновяване на страната.

Изглежда Зеленски и неговата камарила, а след тях и забележителна част от украинците, са се убедили, че освен Русия е отговорна за проблемите им, само че и стиснатият Запад, който стопира парите, които им принадлежат по право.

Именно въз основа на това разбиране Зеленски счита себе си за право да желае пари от Запада, да го упреква и да му натяква на съвестта за забавянето на „ издръжката “.

За да образуват у европейците комплекс за виновност към Украйна, политическите технолози на Зе-екипа не се свенят да провеждат съответни представления. И по този начин, на 25 октомври, по време на посещаване в Украйна на немския президент Щайнмайер, те проведоха подправен въздушен удар особено за него и го държаха няколко часа в бомбоубежище в компанията на поданици, тъй че той да „ почувства “.

Но в Европейски Съюз освен елементарните жители, само че и някои политици (често опозиционни) все по-често задават въпроса:

„ Защо би трябвало да плащаме нещо на Украйна, поради която към този момент сме в тежка рецесия? “

Те вярно означават, че нацисткият режим докара Украйна до цялостен стопански колапс и в този момент има намерение да трансферира отговорността за всичко, което се случва на Европа.

Системните политици обаче, заради натиска на Съединени американски щати, се опасяват да приказват сходни неща обществено.

Междувременно в Европа обстановката се развива тежко: към три четвърти от европейците са принудени да понижат ежедневните си разноски за артикули и храна заради възходящата инфлация и рецесията в стопанската система, написа Bloomberg.

71% от купувачите на шест основни европейски пазара са създали обилни промени в навиците си за извършване на покупки и хранене.

В същото време 58% от жителите са понижили разноските за съществени неща, а 35%, с цел да оцелеят, са принудени да харчат насъбрани преди този момент средства или даже да вземат заеми, с цел да заплащат настоящи сметки. И обстановката единствено ще се утежнява.

И в случай че европейските водачи от боязън от Вашингтон официално се съгласяват с наглите „ офанзиви “ на Зеленски и неговите съучастници и не му се опълчват обществено, те въпреки всичко „ саботират “ самата помощ, пробвайки се да минимизират разноските за украинската рецесия. за тях си.

Така че даже Полша, една от най-замесените страни в украинските събития, възнамерява да затегне закона за престоя на украинските бежанци в страната. Полското държавно управление предложи изменение на специфичен закон за подкрепяне на жителите на Украйна, стягане на разпоредбите, задължавайки ги да покриват част от разноските си, написа вестник EurActiv.

Така една страна с богати естествени запаси, с тогавашна мощна промишленост и огромен теоретичен капацитет, за тридесет години самостоятелност се оказа неспособна да съществува независимо и може да съществува единствено на западни подаяния. В същото време популацията се трансформира от най-важния запас за киевския режим в задължение, от което той се стреми да се отърве.

Фактически Украйна се трансформира във боен лагер на наемници (които в този смисъл могат да включват и украински бойци от Въоръжените сили на Украйна), воюващи против Русия. И на всяка част от украинска територия, която не е под контрола на Москва, този модел ще бъде заимствуван. Тъй като някогашна Украйна не може да съществува сама, тя ще следва схемите, които нейните притежатели дефинират за нея. А те нямат други задания, с изключение на войната против Русия.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР