Киев. Александър Усик твърди, че много от нещата, които се

...
Киев. Александър Усик твърди, че много от нещата, които се
Коментари Харесай

Александър Усик: Украйна не се нуждае от герои

Киев. Александър Усик твърди, че доста от нещата, които се случват към неговата родна Украйна са съзнателно фалшифицирани. В последно време има доста напрежение към неговата татковина. Не стопира да се приказва, че Русия се готви да нахлуе на тяхна територия.

Това предизвика различен международен първенец в бокса в лицето на Виталий Кличко да показа, че е подготвен да се бие с руснаците. Кличко е кмет на Киев и такива изявления са в негова изгода за кариерата му в политиката.

Усик обаче не е политик и е деликатен със своите изявления по въпроса. Шампиона в тежка категория на WBA (Super), IBF, WBO и IBO споделя, че Украйна няма потребност от герои. В изявление за прочут канал в YouTube Усик показа:

Това е единствено за привличане на повече внимание. Всичко е за привличане на вниманието. Всичко това се прави умишлено и целеустремено. Много обстановки са съзнателно фалшифицирани. Разбрах това от човек, който работи за страната. Оказва се, че страната няма потребност от герои.

Няма пророци в моята лична страна, само че аз ще продължа да развъртвам и популяризирам страната си по всевъзможен вероятен метод. Аз съм роден в тази страна, а тя е родена доста преди мен. Украйна не е длъжна нито на мен, нито на моите родители. Аз си имам всичко

За последно видяхме Усик на кръга в края на 2021 година. Той съумя да победи Антъни Джошуа и в този момент се готви за втори конфликт.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР